CELEBRITIES

Η Amal Clooney (ξανα)κλέβει την παράσταση από τον George σε φιλανθρωπικό γκαλά στο L.A.

Αδιαμφισβήτητα, ο George Clooney δεν είναι (ή, τουλάχιστον, δεν μοιάζει να είναι) εκείνος ο τύπος του άντρα που μπορεί να γίνει ποτέ "ο κύριος της κυρίας". Έλα, όμως, που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την Amal, η οποία το έχει στη φύση της να ελκύει την προσοχή όπου κι αν εμφανίζεται.

Κάτι τέτοιο συνέβη και σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Los Angeles, στο οποίο μπορεί να παρευρέθηκαν πολλοί αστέρες του Hollywood αλλά τα φλας των φωτογράφων δεν άστραψαν ποτέ τόσο πολύ, όσο όταν εμφανίστηκε το ζεύγος Clooney και μάλλον κυρίως όχι για τον George.

Πρόσφατα, το ζευγάρι γιόρτασε την επέτειο των δύο χρόνων έγγαμης ζωής και όπως φάνηκε και στο χθεσινό event, είναι πολύ δεμένοι και πιο αγαπημένοι από ποτέ. Κοιτούσαν ο ένας τον άλλο στα μάτια διαρκώς και είχαν ένα μόνιμο χαμόγελο ευτυχίας στο πρόσωπό τους.

 

Η Amal Clooney συνηθίζει να είναι κομψή πάντα οπότε δεν ήταν ιδιαίτερη έκπληξη και η χθεσινοβραδινή εμφάνισή της, με ένα μαύρο crop top και μπεζ παντελόνα με σχέδια, τόσο sophisticated όσο χρειάζεται για να μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μία από τις γνωστότερες δικηγόρους του L.A. και όχι μόνο.

Επειδή όμως έχουν γραφτεί σελίδες επί σελίδων εδώ και χρόνια για τον πάλαι ποτέ εργένη της καρδιάς μας, George Clooney, να πούμε κάπου εδώ ότι κι εκείνος παραμένει αθεράπευτα γοητευτικός. Όπως και χθες, που φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι και εμφανίστηκε χωρίς καθόλου γένια μετά από καιρό.