CELEBRITIES

Δες τη φωτογραφία που κοινοποίησε η Παπαρίζου για την επέτειο του γάμου της

Φαίνεται πως η Έλενα Παπαρίζου έχει βρει για τα καλά την ευτυχία στο πρόσωπο του συζύγου της -πλέον- Αντρέα Καψάλη και αυτό γίνεται φανερό τόσο από φωτογραφίες που η ίδια κοινοποιεί κατά καιρούς στα social media όσο και τις στιγμές που τους έχει πετύχει μαζί ο φωτογραφικός φακός των περιοδικών.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πέρσι το καλοκαίρι χωρίς να γίνει αντιληπτό από τα lifestyle μέσα, κάτι που το ήθελαν και οι δύο, ενώ η Έλενα Παπαρίζου είχε δηλώσει σχετικά με το γάμο της στο περιοδικό OK:“Παντρευτήκαμε πάνω στα capital controls και, παρόλο που αρχικά είχαμε σκεφτεί μετά τον γάμο να κάνουμε ένα πάρτι για τους φίλους μας, δεν το κάναμε τελικά. Σκεφτήκαμε ότι θα φέρναμε σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους μας, που μπορεί να αισθάνονταν την υποχρέωση να μας πάρουν δώρο ή να ξοδέψουν χρήματα για να φορέσουν κάτι καλό. Αυτή τη στιγμή, όλοι οι Έλληνες αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Όταν ηρεμήσουν τα πράγματα, θα κάνουμε ένα πάρτι για συγγενείς και φίλους και αργότερα θα κάνουμε το ταξίδι του μέλιτος. Θέλουμε να μοιραστούμε αυτή τη στιγμή με ανθρώπους που μας αγαπάνε, γιατί είναι πολλοί”.

Έτσι, στη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ημερομηνία του γάμου τους, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία του ζευγαριού στο instagram, γράφοντας “Έναν χρόνο παντρεμένοι σήμερα!”.

 

Να είναι πάντα ευτυχισμένοι.