CELEBRITIES

Σοκ: Χωρίζει η Kourtney Kardashian

Σε φουρτούνες μπαίνει πάλι η οικογένεια Kardashian. Αυτή τη φορά η Kourtney Kardashian αποφάσισε να χωρίσει από τον Scott Disick με τον οποίο ήταν μαζί τα τελευταία 9 χρόνια και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Ο λόγος; Είχε να εμφανιστεί στο σπίτι τους, στο Calabasas, περισσότερο από ένα μήνα και φήμες τον θέλουν να παρτάρει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Πάντως, τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι ήταν γνωστό πως αντιμετώπιζε προβλήματα. Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, ο ”κόμπος έφτασε στο χτένι” όταν φωτογραφίες του Scott με την πρώην σύντροφό του, Chloe Bartoli, είδαν το φως της δημοσιότητας. Οι δυο τους μαζί με κοινή παρέα διασκέδαζαν σε μαγαζί της νότιας Γαλλίας.

”Η Kourtney είναι έξαλλη και υποστηρίζει ότι τέλειωσε μαζί του. Βέβαια τα ίδια τα έχουν ξαναπεράσει και παλιότερα. Ωστόσο, ποτέ δεν την έχει προσβάλλει σε τέτοιο βαθμό όπως τώρα. Μπορεί να λέει ότι τελείωσαν, αλλά τελικά θα τα ξαναβρούν τόσο για το σόου όσο και για τα παιδιά”, δήλωσε πηγή στο US Weekly.

Το μόνο σίγουρο είναι πως και αυτόν τον τσακωμό θα τον δούμε στο ριάλιτι που πρωταγωνιστεί η Kourtney, ” Keeping Up With/Kardashians”.