CELEBRITIES

Brangelina: Νέες αποκαλύψεις από τον πρώην σωματοφύλακά τους

Ο Mark Billingham υπήρξε για 18 μήνες σωματοφύλακας της οικογένειας Pitt-Jolie. Εκτός από την ασφάλεια του ζεύγους ήταν υπεύθυνος και για την προστασία των παιδιών που ήταν και το βασικό του μέλημα.

”Ο μεγαλύτερος φόβος ήταν το ενδεχόμενο να πέσουν θύματα απαγωγής τα παιδιά με αποτέλεσμα να είναι συνεχώς ανήσυχοι για το ποιος θα βρισκόταν κοντά τους. Άφηναν ελάχιστους ανθρώπους να τα πλησιάσουν. Μάλιστα είχε χρειαστεί να συλληφθεί ένας φανατικός θαυμαστής της Angelina κατά τη διάρκεια γυρισμάτων.”

 

Αποκαλύπτει πως η στενή σχέση που είχε αναπτύξει με τα παιδιά τον έκανε να νιώθει σαν δεύτερος πατέρας τους. Οι γονείς, οι νταντάδες και εκείνος μπορούσαν να τα ακουμπήσουν, όλοι οι υπόλοιποι μπορούσαν απλά να τα κοιτούν από απόσταση.

Όσο για την Angelina δηλώνει: ”Οι θαυμαστές της την λατρεύουν με πάθος και για αυτό πολλές φορές έχω παρέμβει για να την προστατεύσω. Από την άλλη ο Brad χρειάζεται μεγαλύτερη προστασία διότι ο κόσμος τον σιχαίνεται”.

 

Ο Billingham όταν ρωτήθηκε γιατί αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τα καθήκοντά του αρκέστηκε να πει πως τα εξαντλητικά ωράρια ήταν ο λόγος που άφησε την οικογένεια.