CELEBRITIES

Σε προσωρινή συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών οι Brangelina

Τα δυσάρεστα επακόλουθα ενός διαζυγίου είναι πολλά, κυρίως -δε- σε ό,τι αφορά τα παιδιά (εφόσον υπάρχουν) και από αυτό τον κανόνα δεν θα ξέφευγαν ούτε η Angelina Jolie και ο Brad Pitt.

Το μοίρασμα της αναμφίβολα μεγάλης περιουσίας του πρώην παντρεμένου ζευγαριού μοιάζει αμελητέο μπροστά στην επιμέλεια των παιδιών και σε ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει από εδώ και στο εξής σχετικά με αυτό.

Ωστόσο, φαίνεται πως και οι δύο βάζουν πάνω απ’ όλα την ψυχική ηρεμία των παιδιών τους, γι’ αυτό και προέβησαν σε μία προσωπική συμφωνία, η οποία προβλέπει πως η Angelina Jolie θα αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών προσωρινά, δηλαδή για τρεις εβδομάδες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ξένα μέσα, η ηθοποιός θα μένει μαζί με τα παιδιά, σε μισθωμένη κατοικία στο Los Angeles. Ο Brad Pitt θα έχει το δικαίωμα να τους επισκεφτεί για πρώτη φορά μαζί με ψυχολόγο, ο οποίος θα κρίνει αν είναι σε θέση να συναντά τα παιδιά του. «Είναι μια συμφωνία εντελώς οικειοθελής, δεν πρόκειται για κάποια εντολή και δεν προσδιορίζει με οριστικό τρόπο την επιμέλεια των παιδιών», δήλωσε σχετικά ανώνυμη πηγή στο περιοδικό People.

Επιπλέον, ο ηθοποιός θα υποβάλλεται σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών και οινοπνευματωδών, ενώ η Angelina Jolie προσέλαβε άτομα ειδικά στη διαχείριση κρίσεων, ώστε να έχει την καθοδήγησή τους στις δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές που θα ακολουθήσουν.

Τέλος, οι Brangelina θα πρέπει να πάνε σε ειδικούς ψυχαναλυτές, για να μπορέσουν να διαχειριστούν καλύτερα τον χωρισμό τους απέναντι στα έξι τους παιδιά.