CELEBRITIES

Αννίτα Πάνια: Χώρισε τελικά με τον Νίκο Καρβέλα;

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Με αφορμή τη νέα βραδινή εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Parole» που κάνει πρεμιέρα, Τρίτη 13 Οκτωβρίου, η παρουσιάστρια έκανε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα του πρωινού του ΑΝΤ1.

Η Σάσα Σταμάτη ρώτησε την ξανθιά παρουσιάστρια και για τον γιο της Ανδρέα «Ο Ανδρέας πάει δευτέρα δημοτικού», όσο για το αν είναι καλός μαθητής και διαβάζει η ίδια απάντησε «Είναι δικά του θέματα αυτά, ωστόσο δεν τρελαίνομαι να μιλάω για το παιδί δημοσίως».

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στις φήμες χωρισμού με τον σύζυγο της Νίκο Καρβέλα. Η Αννίτα Πάνια, έδωσε την απάντηση της με τον δικό της μοναδικό τρόπο και είπε κάνοντας χιούμορ: «Χώρισα με τον Καρβέλα γιατί είναι σατανιστής, εγώ είμαι του θεού άνθρωπος».

Αν και η παρουσιάστρια μιλά σπάνια για την σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα, πάντα αναφέρεται με πολύ όμορφα λόγια σε ότι έχει να κάνει με την δουλειά του καθώς τον στηρίζει σε κάθε επαγγελματικό του βήμα.

Όσο για την άποψη που εξέφρασε δημόσια μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ο Νίκος Οικονομόπουλος, για το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Καρβέλα, η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Δεν γνωρίζω όλους τους ανθρώπους σε αυτή την χώρα».

Δείτε περισσότερα στο απόσπασμα που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Δημήτρης Αλεξάνδρου-Κατερίνα Σκουρλή: Τίτλοι τέλους για το λαμπερό ζευγάρι

Ρένια Λουιζίδου: Δείτε για πρώτη φορά τον 15χρονο γιο της!