CELEBRITIES

Διαζύγιο Brangelina: Οι νέες φήμες για ηχητικά ντοκουμέντα που καίνε την Angelina Jolie

Ηχητικά ντοκουμέντα που θα φέρουν σε δύσκολη θέση την Angelina Jolie φέρεται να έχει στα χέρια του ο Brad Pitt. Ok, η κατάσταση αρχίζει και γίνεται ακόμα πιο άβολη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Sun, το περιεχόμενο των ηχογραφήσεων μπορούν να στερήσουν από την Jolie την πλήρη κηδεμονία των 6 παιδιών τους, στην οποία στοχεύει η σταρ. Ωραία περνάνε.

Μετά λοιπόν από τα όσα έχουν ακουστεί για τον περιβόητο τσακωμό του Pitt με τον 15χρονο Maddox μέσα στο αεροπλάνο, ο οποίος λέγεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι όσον αφορά στις ενδοοικογενειακές εντάσεις των Brangelina, ο αντίλογος βάζει την Angie στο στόχαστρο. Οι τελευταίες εξελίξεις ήθελαν τον Brad Pitt να ήταν γενικώς βίαιος με τα παιδιά του και το περιστατικό μέσα στο αεροπλάνο με τον Maddox να μην ήταν τυχαίο και μεμονωμένο. Μένει να δούμε τι απ’ όλα αυτά είναι αλήθεια τελικά.

Η αποκάλυψη σύμφωνα πάντα με την Sun έρχεται από πρόσωπο του στενού κύκλου του πρώην ζευγαριού, το οποίο ισχυρίστηκε πως τα ηχητικά ντοκουμέντα “θα σκάσουν σαν δυναμίτης εναντίον της Jolie”, συμπληρώνοντας ωστόσο πως κανείς δεν θέλει να παίξει “βρώμικο παιχνίδι εις βάρος του άλλου”. Ευσεβείς πόθοι.

Είναι όμως προφανές πως ο Pitt δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να τον αμφισβητήσει ως πατέρα.

Η υπόθεση δείχνει να έχει πολύ “ψωμί” ακόμα, δυστυχώς.