CELEBRITIES

Το μεγάλο ψέμα πίσω από το γάμο της Angelina Jolie και του Brad Pitt

Μην χωρίσει νέο ζευγάρι στο Hollywood, τσουπ να πεταχτούν πάλι οι Brangelina να κλέψουν την παράσταση. Αυτή τη φορά ένα καινούριο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Angelina και ο Brad ΔΕΝ ήταν αυτοί που νομίζαμε και όλοι προσπαθούν να μάθουν τι στο καλό συμβαίνει τελικά.

Οι καινούριες φήμες λοιπόν αφορούν στις φωτογραφίες του γάμου τους, των οποίων τα δικαιώματα είχαν πουλήσει για 5 εκ. δολάρια, χρήματα που όπως είχαν πει θα πήγαιναν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το ζευγάρι δεν είχε επιβεβαιώσει ποτέ ότι έλαβε αυτό το ποσό, αλλά το RadarOnline.com αποκάλυψε ότι υπάρχουν έγγραφα που έδειχναν το πραγματικό κόστος των φωτογραφιών, που ήταν μόλις 50.000 δολάρια.

Άρα πού πήγαν τα υπόλοιπα χρήματα; Πήγαν ποτέ για φιλανθρωπικό σκοπό; Είναι τελικά το ζευγάρι, αυτό που γνωρίζαμε ή βλέπαμε μια καλοσκηνοθετημένη παράσταση;

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ακριβώς έχει συμβεί και τι να πιστέψει, καθώς οι φήμες- ειδικά για ένα τόσο λαμπερό ζευγάρι οργιάζουν και είμαστε σίγουρες ότι θα ακούσουμε πολλές ιστορίες ακόμα για αυτούς.