CELEBRITIES

Η Victoria Beckham εξομολογείται

Το peoplegreece.gr σε συνεργασία με το Ladylike.gr σας ενημερώνουν για όλα τα νέα της showbiz.

Με αφορμή την αν ανάδειξη του συζύγου της, David Beckham ως Sexiest Man Alive για το 2015, η Victoria Beckham μιλά για το πώς είναι να ζεις με τον πιο σέξι…

Πώς είναι να κερδίζει ο σύζυγός σου τον τίτλο του Πιο Σέξι Άντρα;

Μπορεί ο David να είναι εξωφρενικά όμορφος, αλλά είναι πολύ περισσότερα από αυτό. Είναι ένα πραγματικά καλό άτομο. Είναι πραγματικά ένας καταπληκτικός πατέρας, είναι ευγενικός, φιλάνθρωπος και αποτελεί καθημερινή έμπνευση για εμένα.

Την πρώτη φορά που τον γνώρισα, πριν από είκοσι χρόνια περίπου, ήταν σε ένα ποδοσφαιρικό ματς. Μετά το ματς όλοι οι υπόλοιποι παίκτες έπιναν ποτά με τους φίλους τους, αλλά ο David καθόταν με τη μαμά του, τον μπαμπά του και τη μικρή του αδελφή, Joanne. Από τότε κατάλαβα πόσο σημαντική είναι οικογένεια για εκείνον. Όταν θέλησε να παντρευτούμε, ρώτησε πρώτα τον μπαμπά μου, κάτι που έδειχνε το σεβασμό του στους δικούς μου.

Όλα αυτά τα χρόνια και οι δυο μας χρειάστηκε να ταξιδεύουμε για τις δουλειές μας, αλλά πάντα βρίσκουμε χρόνο για μας και τα παιδιά. Πάντα υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο, την οικογένειά μας.

Είμαι υπερήφανη για τον David ως γονιό. Είναι πραγματικά υπέροχος πατέρας. Τα παιδιά είναι πολύ ευγενικά, γεμάτα σεβασμό, δουλεύουν σκληρά, έχουν καταπληκτική προσωπικότητα και αίσθηση του χιούμορ. Είμαστε σε προνομιούχα θέση και τα παιδιά μας μεγαλώνουν καταλαβαίνοντάς το αυτό. Ο μόνος τρόπος που μπορεί να τα κακομάθουμε είναι από την πολλή αγάπη.

Ο David είναι πολύ ρομαντικός και συχνά κάνουμε όμορφες εκπλήξεις ο ένας στον άλλο. Πρόσφατα οργάνωσα ένα πάρτι για τα 40ά του γενέθλια στο Marrakesh, σε ένα όμορφο ξενοδοχείο. Οι φίλοι του και όλη η οικογένειά μας ήταν εκεί. Υπήρχαν χιλιάδες κεριά παντού, περάσαμε υπέροχες στιγμές.

Ο David έχει γούστο. Μου αρέσει ο τρόπος που ντύνεται, είναι πολύ στιλάτος. Οι άνθρωποι με ρωτάνε αν κάποιο από τα τατουάζ του είναι το αγαπημένο μου, αλλά όλα είναι όμορφα. Είναι όλα πολύ προσωπικά και γεμάτα σημασία, για εκείνον τα τατουάζ είναι τρόπος για να εκφραστεί.

Μέσα στο σπίτι, ο David είναι απλά David, όχι ο Πιο Σέξι Άντρας. Είναι πολύ τακτικός και του αρέσει τα πράγματα να γίνονται με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο, κάτι που είναι καταπληκτικό, καθώς εγώ αφήνω πίσω μου… ένα χαμό.

Το πιο σημαντικό που δεν ξέρει ο πολύς κόσμος για τον David είναι πως έχει απίθανο μυαλό. Είναι πανέξυπνος και εκπληκτικός επιχειρηματίας. Έχει λαμπρές ιδέες. Είναι δημιουργικός.

Ακούγεται παράξενο να μου ζητούν να επιλέξω ένα συγκεκριμένο σημείο του κορμιού του ως αγαπημένο μου, θα παραδεχτώ, όμως, πως έχει φανταστικούς κοιλιακούς.

Όταν έμαθα πως ο David είναι ο Πιο Σέξι Άντρας, ένιωσα πολύ περήφανη για εκείνον. Το τι πρόκειται να σκεφτούν τα παιδιά είναι άλλο ζήτημα. Σκέψου πως, όταν ο David πηγαίνει τον Brooklyn στο σχολείο, ο μικρός του ζητά να τον αφήσει από την αγκαλιά του λίγο πριν φτάσουν, γιατί θεωρεί πως είναι ντροπιαστικό. Εγώ, πάλι, σκέφτομαι πως «αν αισθάνεσαι ντροπή για τον πατέρα σου και είναι ο David Beckham, τι πιθανότητες έχει στο σχολείο ο οποιοσδήποτε πατέρας».

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.gr

Gwyneth Paltrow: Το σκάνδαλο που έχει κάνει άνω κάτω τη ζωή της

Άβολη στιγμή: Στη φόρα… το στήθος της Beyonce