CELEBRITIES

Δέσποινα Βανδή: “Ήμουν το πιο ντροπαλό παιδί του σχολείου. Έκρυβα το πρόσωπό μου”

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Η Δέσποινα Βανδή διανύει αυτό το διάστημα μια από τις πιο ωραίες περιόδους στη ζωή της. Επιτυχημένη στα επαγγελματικά της –κλέβει τις εντυπώσεις στο ”The Voice 2” με το χιούμορ και την γεμάτη επιχειρήματα κριτική της-  και ισορροπημένη στην προσωπική της ζωή, στο πλευρό του συζύγου της, Ντέμη Νικολαίδη και των δυο τους παιδιών.

Η ίδια, μιλάει σπάνια δημόσια. Όταν το κάνει όμως, γίνεται αυτόματα σημείο συζήτησης και αναφοράς. Έτσι ακριβώς θα συμβεί και τώρα, μια και έδωσε συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και στην άκρως επιτυχημένη εκπομπή που παρουσιάζει εκείνος στο ΡΙΚ 1, το ”Τετ α τετ”.

Η τραγουδίστρια μίλησε για το πώς βλέπει τώρα πια τα πράγματα, πως ήταν ως παιδί στο σχολείο, το θάνατο του πατέρα της και φυσικά τον άνδρα της ζωής της και τι είναι αυτό που θαυμάζει σε εκείνον.

”Έχω αλλάξει ως άνθρωπος, στο πως βλέπω τα πράγματα και πως τα αντιμετωπίζω”, δήλωσε η ίδια και κατόπιν άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής της.

”Ήμουν το ντροπαλό παιδί του σχολείου. Πολλές φορές, αν ήταν δυνατό, έσκυβα κι έκρυβα το πρόσωπό μου στο θρανίο, για να μη με βλέπουν. Ήξερα, όμως, ότι υπήρχε κάτι για μένα εκεί έξω”, τόνισε για τα παιδικά της χρόνια.

Κατόπιν αναφέρθηκε συγκινημένη στον θάνατο του πατέρα της, με τα εξής λόγια: ”Μου έμεινε το παράπονο ότι δεν πρόλαβα να του πω για τον Ντέμη. Τον ρώτησα απλά τι ομάδα είμαστε και μου απάντησε ‘Είμαστε Πόντιοι, άρα λίγο ΑΕΚ, λίγο ΠΑΟΚ”’.

Τέλος μίλησε για τον Ντέμη, λέγοντας χαρακτηριστικά: ”Με τον Ντέμη ένιωσα για πρώτη φορά γυναίκα. Δεν έχω γνωρίσει άλλον άνθρωπο σαν τον Ντέμη. Έχει ένα μυαλό το οποίο είναι σπάνιο. Είναι ένας άνθρωπος με ιδεώδη και οράματα. Αν είχαμε δέκα Ντέμηδες στην Ελλάδα, η χώρα θα ήταν πολύ καλύτερη”.

Η συνέντευξη θα προβληθεί την Πέμπτη στις 22.30 στο ΡΙΚ 1.

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί τη Βανδή στο 3o live του The Voice 2: ”Με αυτή τη φωνή απόψε κάνω με το Βασίλη Καρρά ντουέτο”

Δείτε τη Δέσποινα Βανδή να ποζάρει με ονειρεμένο φόρεμα