CELEBRITIES

Έγκυος για δεύτερη φορά η Κατερίνα Καραβάτου

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη να περιμένουν το δεύτερο μωράκι τους. Άλλωστε, η παρουσιάστρια έχει δηλώσει σε παλιότερες συνεντεύξεις της πως θα ήθελε πολύ να κάνει ένα αδερφάκι στη μικρή Αέλια, που πλέον είναι 4 ετών.

Για την επιθυμία της να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδάκι μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου και σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Tatiana Live, όταν βρέθηκε καλεσμένη στη νέα καθημερινή ζωντανή εκπομπή, της τηλεοπτικής της στέγης, του Epsilon. Μάλιστα, εκείνη την ημέρα, ένα σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου πυροδότησε τις φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη της Κατερίνας Καραβάτου, καθώς η οικοδέσποινα μετά την παραδοχή της παρουσιάστριας, πως θα ήθελε να γίνει και πάλι μητέρα γύρισε και της είπε: «Άρα είναι θέμα χρόνου. Εκτός αν είσαι έγκυος και δεν μας το μαρτυράς». Εκείνη την φανερά αμήχανη στιγμή, η Κατερίνα Καραβάτου έστρεψε το βλέμμα στο σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη, που χαμογελούσε από τα παρασκήνια, και απάντησε στην Τατιάνα πως «Κάποια πράγματα θέλουν τον χρόνο τους…».

Αν το συγκεκριμένο περιστατικό θεωρήθηκε ένα πρώτο «υπονοούμενο»επιβεβαίωσης των φημών, λίγες μέρες μετά ακολούθησε ένα ακόμη γεγονός που έριξε «λάδι στη φωτιά». Η Νένα Χρονοπούλου βρέθηκε την Κυριακή που μας πέρασε καλεσμένη της Κατερίνας και του Κρατερού στα «Στα Καλά Καθούμενα». Στο κλείσιμο, λοιπόν, της εκπομπής, η Νένα Χρονοπούλου είπε στην παρουσιάστρια με νόημα «Δεν ξέρω γιατί φοράς ριχτό φόρεμα, αλλά αν όλα πάνε καλά και είμαστε καλά… με έναν πόνο!». Οι παρουσιαστές έδειξαν για μία ακόμη φορά την αμηχανία τους, καθώς το σχόλιο της ηθοποιού πέρασε χωρίς να ειπωθεί κάτι παραπάνω.

Γιατί, όμως, η πάντα ετοιμόλογη Κατερίνα δεν έχει κάνει ακόμα το παραμικρό σχόλιο για όλα αυτά που λέγονται στον τηλεοπτικό αέρα; Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της, η παρουσιάστρια πράγματι διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της, όμως, όπως είναι φυσικό, περιμένει πρώτα να περάσει το απαραίτητο χρονικό διάστημα για να μοιραστεί και με τον κόσμο την ευτυχία που βιώνει. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στο αγαπημένο ζευγάρι, με το καλό!

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Η μάχη της τηλεθέασης: Σπυροπούλου ή Καραβάτου και Κατσούλη επέλεξε το κοινό;

“Με έναν πόνο”: Η Νένα Χρονοπόυλου “έδωσε” on air την Κατερίνα Κααβάτου;