CELEBRITIES

Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης τους

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος κατάφεραν να κρατήσουν τη βάφτιση της κόρης τους μυστική. Όλες οι λεπτομέρειες μαθεύτηκαν από την ίδια την παρουσιάστρια, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter.

Το όνομα της νεοφώτιστης είναι Μαρίνα και το μυστήριο τελέσθηκε στις  12.30 το μεσημέρι, στη Μονή Παναχράντου της Άνδρου. Την λειτουργία τέλεσαν από κοινού οι τρεις μοναχοί της Μονής (Ευδόκιμος, Αέτιος, Φιλάρετος), ενώ όπως ανέφερε η παρουσιάστρια μέσω Twitter, νονοί της ήταν τα αδέρφια της, Λάουρα, Βαλέρια και Άγγελος.

”Σας ευχαριστουμεεεεε για τις ευχές σας. Τόσα όμορφα λόγια που κρύβουν την αλήθεια της καρδιάς σας! Μας συγκινήσατε τοοοοσο πολύ”, έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha.

Η μπομπονιέρα της μικρής Μαρίνας ήταν ένα καραβάκι όπως μας έδειξε η Ελένη Μενεγάκη, κάνοντας εντονότερο το νησιώτικο στοιχείο του μυστηρίου. Τη συγκεκριμένη ανάρτηση μάλιστα, την αφιέρωσε στον κόσμο που της ευχήθηκε και της δείχνει την αγάπη του, γράφοντας: ”Μια μπομπονιέρα για όλους εσάς που με έχετε στην καρδιά σας”

Από τη βάφτιση, δεν ήταν δυνατόν να λείπει ο αγαπημένος συνεργάτης της Ελένης, Βασίλης Μπουλούμπασης. Δείχνοντάς μας μία ακόμη εξαιρετική δημιουργία του στα μαλλιά της, τον ευχαρίστησε με την παρακάτω φωτογραφία.

 

 

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Βάφτισαν την κόρη τους-Τι όνομα της έδωσαν;

Ελένη Μενεγάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες με την 5 μηνών κόρη της