CELEBRITIES

Γιατί εισέβαλε η Ελένη Μενεγάκη στο δελτίο ειδήσεων του Alpha;

Την περασμένη Πέμπτη, η αγαπημένη παρουσιάστρια του Alpha, Ελένη Μενεγάκη, επεφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη στον κεντρικό παρουσιαστή ειδήσεων του σταθμού, Αντώνη Σρόιτερ.

Ενόσω ο encore man του δελτίου βρισκόταν στο στούντιο λίγη ώρα πριν την έναρξη του δελτίου ειδήσεων, η Ελένη Μενεγάκη έκανε την εμφάνισή της πίσω από τις κάμερες και συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον παρουσιαστή.

Μπορεί κανένας από τους δύο να μην “πρόδωσε” τη συνάντηση, ωστόσο δεν έκανε το ίδιο και ο Δήμος Βερύκιος ο οποίος, όπως φαίνεται είναι παντού παρών. Έτσι, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο twitter, γράφοντας “Όταν η Ελενη εισβάλει στο Δελτιο Ειδήσεων του Alpha και …ανακρίνει τον Σροιτερ”.

Μόλις χθες, ο Αντώνης Σρόιτερ θέλησε να μοιραστεί κάτι από τη συνάντηση αυτή με τους διαδικτυακούς του φίλους και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να συνομιλεί με την Ελένη Μενεγάκη, γράφοντας στη λεζάντα: Εισβολή στο στούντιο, την ώρα του δελτίου. Την λένε Ελένη, είναι άπειρη αλλά όμορφη και ονειρεύεται κάποτε να εμφανιστεί στην τηλεόραση”.