CELEBRITIES

Έτσι είναι η Pamela Anderson μέσα από τα μάτια των γυναικών

Η Pamela έχει κάνει ένα πολύ δυναμικό comeback, χωρίς πλέον να χρειάζεται αισθησιακή μουσική, κατακόκκινο μαγιό και κοντινά στο στήθος της την ώρα που τρέχει. Για την ακρίβεια, μετά το τελευταίο, "ιστορικό", γυμνό εξώφυλλο του Playboy, η Pamela έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές σε πολλά διαφορετικά concepts απ' αυτά που την είχαμε συνηθίσει.

Ξέχνα τα πορτραίτα που οι αγκώνες πιέζουν ασφυκτικά το στήθος της, τα μάτια έχουν λάγνο ύφος και τα χείλη είναι μισάνοιχτα και σεξουαλικά. Στην τελευταία της φωτογράφιση, η Pamela φοράει τα μαγιό της εταιρείας Missguided και ποζάρει για την φωτογράφο – καλλιτέχνιδα Arvida Bystrom. Ολόκληρη η ομάδα πίσω από αυτή τη δουλειά ήταν γένους θηλυκού και το αποτέλεσμα είναι μερικές υπέροχες σέξι, και όσο-κιτς-πρέπει φωτογραφίες

Το brand τόνισε ότι ήθελε να δείξει όλες τις πλευρές της πραγματικής Pamela, την αληθινή γυναίκα πίσω από το διάσημο sex symbol και την pin-up περσόνα της, και να τονίσει τις πεποιθήσεις και τις αξίες της σαν το επιτυχημένο και δυναμικό θηλυκό που είναι.

Η Arvida Bystrom ήταν η καταλληλότερη επιλογή γι’ αυτό το concept, αφού σαν φωτογράφος φροντίζει πάντα στις δουλειές της να καταπιάνεται με θέματα σεξουαλικότητας, body positivity, αλλά και ισότητας των φύλων. “Γιατί όλα τα γυμνά, και ειδικά τα γυναικεία γυμνά κορμιά φέρουν ντε και καλά την ταμπέλα “σεξ”; Ένα σώμα θα έπρεπε να είναι απλά ένα σώμα χωρίς να θεωρείται σεξουαλικό”, λέει η ίδια.

Στη φωτογράφιση, η Pamela ποζάρει μπροστά από το όνομά της γραμμένο με γκλίτερ, ξαπλώνει πλάι σε ροζ χαρτονομίσματα και σε γούνινο χαλάκι και γενικά λατρεύει το ποια είναι (και πώς να μην;) κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.