CELEBRITIES

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Έλενας Κυριάκου μετά τον τελικό: “Έκλαψα πάρα πολύ χθες. Δεν το περίμενα”

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Ο 60ος τελικός της Eurovision ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου και η Μαρία Έλενα Κυριάκου αναδείχθηκε στη 19η θέση, μια θέση που σίγουρα δεν άξιζε στη μαγική φωνή και την αξιοπρεπέστατη παρουσία της στη σκηνή της Βιέννης.

Το «Πρωινό Σου Κου» εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις της Κύπριας ερμηνεύτριας το πρωί της Κυριακής. Η ίδια, μεταξύ άλλων, δήλωσε στη Μαρία Μπεκατώρου και την ομάδα της ότι στενοχωρήθηκε ιδιαίτερα από το χθεσινό αποτέλεσμα.

«Νιώθω ότι έχω δώσει τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα. Όλη η ομάδα είναι περήφανοι γι’ αυτό που καταφέραμε. Δυστυχώς, η Eurovision –όπως είπε και η κυρία Κοζάκου- αποτελείται από δύο μέρη, άλλο είναι η εμφάνιση και άλλο η ψηφοφορία. (…) Αυτό που μας έκανε να απορήσουμε είναι πως χώρες που ήταν πιο κάτω από εμάς στον ημιτελικό, βρέθηκαν πιο πάνω. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο τα πολιτικά και γεωγραφικά δεδομένα. Έχω χρόνια που παρακολουθώ τη Eurovision και πρώτη φορά είδα τόσο προβληματική ψηφοφορία. Ήταν όμως μεγάλη εμπειρία».

Ακόμα, η Μαρία Έλενα Κυριάκου σχολίασε τους 8 βαθμούς της Κύπρου, επισημαίνοντας: «Το κοινό της Κύπρου μας έδωσε 12άρι, η κριτική επιτροπή ήταν αυτή που μας έριξε. Κι αυτό με στενοχωρεί πάρα πολύ. Το πήρα όμως από το κοινό και αυτό είναι αρκετό για εμένα».

«Έκλαψα πάρα πολύ χθες. Δεν το περίμενα», είπε λίγο αργότερα, χωρίς να κρύψει την απογοήτευσή της, ενώ τόνισε πως αν ήξερε όσα «παίζονται», ίσως να μη ρίσκαρε να πάει στο διαγωνισμό.

 

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης ο τελικός του διαγωνισμού!

Δείτε τη φαντασμαγορική έναρξη του φετινού διαγωνισμού στη Βιέννη