CELEBRITIES

Αυτή είναι η καλύτερη φωτογραφία της Gwyneth Paltrow

Μόλις έκλεισε τα 44 και ευχαριστεί τους θαυμαστές της στο Instagram ποστάροντας μία φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ. Η Gwyneth Paltrow είναι μία από τις πιο όμορφες (διάσημες) γυναίκες. Αν κάποια από εσάς άργησε να το καταλάβει, τώρα πια δε χωρούν αμφιβολίες.

”Αγκαλιάζοντας το παρελθόν και το μέλλον”. Συμφιλιωμένη με το πέρασμα του χρόνου δείχνει ήρεμη, χαρούμενη και λαμπερή.

#nomakeup for my 44th birthday, embracing my past and future. Thank you for the instalove #goopgoesmakeupfree @goop

A photo posted by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

 

Η Gwyneth Paltrow έχει δημιουργήσει ολόκληρη σχολή σχετικά με τη φυσική ομορφιά της. Αν αναρωτιέσαι πώς το καταφέρνει η ίδια το αποδίδει στην ιεροτελεστία που ακολουθεί στο ντους κάθε βράδυ. Η ηθοποιός κάνει μπάνιο με οργανικά άλατα καθώς και μασάζ σε σημεία που σε χαλαρώνουν όπως είναι ο αυχένας.

Όπως αποκάλυψε, στο πλαίσιο της προσπάθειας της να φροντίσει την εμφάνιση της με φυσικούς τρόπους, δοκίμασε και τη μελισσοθεραπεία. Παραδέχτηκε ότι την τσίμπησαν μέλισσες, ώστε να απαλλαχθεί από φλεγμονές και πληγές. Εκτός από αυτή τη μορφή θεραπείας, χαρακτηρίζει τον εαυτό της πειραματόζωο.

H Paltrow παραδέχεται ότι βάζει πολύ λιγότερο make up από την 11χρονη κόρη της, Apple. “Βγαίνω συχνά χωρίς μάσκαρα, με λίγο ρουζ. Δε χρησιμοποιώ bronzer”, αναφέρει και προσθέτει ότι ο ήλιος του Los Angeles, της προσφέρει ένα ωραίο χρώμα επιδερμίδας.