CELEBRITIES

H Amber Rose δίνει την καλύτερη συμβουλή για να ξεπεράσεις έναν επώδυνο χωρισμό

Όταν η Amber Rose θέλησε να συμπαρασταθεί στις δύσκολες στιγμές που περνάει η συνάδελφός της Iggy Azalea, με τον χωρισμό της και την απιστία του πρώην της, Nick Young, σίγουρα χρησιμοποίησε την προσωπική της εμπειρία μετά τον χωρισμό της από τον Wiz Khalifa, για να μιλήσει. 

Έκανε λοιπόν ένα instagram post με μια φωτογραφία της Iggy, η λεζάντα της οποίας ήταν ένα μήνυμα για όλες τις γυναίκες που βιώνουν έναν δύσκολο χωρισμό.

Συγκεκριμένα έλεγε “Η καρδιά μου είναι μαζί σου. Έχω περάσει κι εγώ από δύσκολο χωρισμό και ξέρω πώς είναι. Μείνε δυνατή και κράτα ψηλά το κεφάλι σου μπουμπούκι μου. Εγώ σε στηρίζω και πιστεύω πως είσαι υπέροχη. Όχι μόνο όμορφη, αλλά και τρομερά ταλαντούχα. Θυμάμαι να βλέπω τα βίντεό σου στο Youtube μερικλά χρόνια πριν και σκεφτόμουν “Ουάου, αυτό το κορίτσι θα γίνει μια σταρ”, και όντως έγινες! Άσε όλο το μίσος να μπαίνει από το ένα αυτί και να βγαίνει από το άλλο… Πίστεψέ με αντιμετωπίζω κι εγώ ακριβώς την ίδια ποσότητα μίσους, αν όχι περισσότερη. Το καλύτερο είναι πως είναι καλοκαίρι και τώρα μπορείς να γίνεις τσόλι! Αστειεύομαι. Βγες ραντεβού με πολλά καυτά αγόρια και δώσε στον εαυτό σου μερικές νέες, cool επιλογές. Αλλά αλήθεια αν θες να τα ξαναβρεις με τον Nick γιατί υπάρχει ακόμα αγάπη, απλά κάντο!!! Και μη σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Είμαι εδώ για σένα όπως και να χει, όπως και τόσος άλλος κόσμος που σ’ αγαπάει”.