CELEBRITIES

H Ελένη Αυλωνίτου φωτογραφίζεται με μαγιό και σώζει το καλοκαίρι μας

Με την εξαιρετικά αισιόδοξη δήλωση "Το 2017 θα είμαστε μια κανονική χώρα" φαίνεται πως φόρεσε το μαγιό της και τα γυαλάκια κολύμβησης και βούτηξε στην πισίνα του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου Αθηνών, στο Ζάππειο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου.

Το concept, ορμώμενο από το bullet του βιογραφικού της κυρίας Αυλωνίτου, στο οποίο διαβάζουμε “πρωταθλήτρια κολύμβησης”, τη θέλει να φοράει το μαγιό της και – χωρίς το απαραίτητο σκουφάκι – να χαμογελάει στο φακό ικανοποιημένη από τον εαυτό της και το κόμμα της για το βιώσιμο σύστημα που έφτιαξαν μετά την ψήφιση του Ασφαλιστικού, το βράδυ της Κυριακής.

 

Είναι η ίδια γυναίκα που λίγες μέρες πριν έγινε viral με τη δήλωσή της “Κοιτάξτε, παίζονται παιχνίδια. Το ΔΝΤ, το οποίο το σώσαμε. Η Ελλάδα το έσωσε, ήταν χρεωκοπημένο και μπαίνοντας στο ελληνικό πρόγραμμα, να πω ότι δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ από το 2013.”

 

Στη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό Down Town, φροντίζει να συζητηθεί γι’ ακόμα μια φορά, με ατάκες όπωςΗ ελληνική κυβέρνηση έκανε μια συμφωνία το περασμένο καλοκαίρι, έχουμε τηρήσει τις δεσμεύσεις μας και είμαστε έτοιμοι για να προχωρήσουμε μπροστά, μαζί με την ελάφρυνση του χρέους“.

Λίγο παρακάτω διαβάζουμε το υπέροχο Δε θα μπορούσα να ζήσω με τη σύνταξη των 600 ευρώ, είναι δύσκολα. Από κει και ύστερα, όλοι μας ζούσαμε με περισσότερα και έχουμε μάθει να ζούμε με λιγότερα. Τα τελευταία χρόνια οι μεγάλες θυσίες των Ελλήνων γεμίζανε ένα τρύπιο πιθάρι. Μ’ αυτά τα μέτρα φιλοδοξούμε να βγούμε από την κρίση“.

 

Όταν ρωτήθηκε για το ποιος είναι κατά τη γνώμη της ο πιο γοητευτικός άντρας του Κοινοβουλίου η απάντηση ήταν βασισμένη στην ετυμολογία της λέξηςΕτυμολογικά γοητευτικός σημαίνει αυτός που βγάζει γοερές κραυγές. Με αυτή την έννοια, είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος“.

Ενώ το καλύτερο μας το φύλαξε για το τέλος με εξαιρετική επίκληση στην αυθεντία Αν ξαναγεννιόμουν, θα προτιμούσα σε κάθε περίπτωση να είμαι ο εαυτός μου. Οι μεγάλες προσωπικότητες και οι μεγάλες star προκύπτουν όταν ταιριάζει το ποιος είσαι με τις περιστάσεις που ζεις. Η μίμηση δε σε πάει πουθενά. Να θυμόμαστε πάντα ότι αλλιώς βλέπει τον σταρ το κοινό και αλλιώς ο σταρ τον εαυτό του. Θυμάμαι αυτό που είχε πει η Rita Hayworth “Κάθε άντρας που ήξερα, πήγαινε στο κρεβάτι με την Gilda και ξύπναγε με μένα”. Προσοχή λοιπόν στις απομιμήσεις“.