CELEBRITIES

Η ηθοποιός που “έπεσε στα πατώματα για άνδρα” και ποια διάσημη δέχτηκε bullying

Κυριακή χωρίς gossip recap στο Ladylike.gr γίνεται; Όχι βέβαια. Διάβασε τα καλύτερα gossip της εβδομάδας για να είσαι πλήρως ενημερωμένη.

Η Eurovision τέλειωσε και η ελληνική συμμετοχή με την Μαρία Έλενα Κυριάκου έφτασε στην 19η θέση. Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έκλαψε πολύ από το αποτέλεσμα και αν γνώριζε όσα ”παίζονται”, ίσως να μη ρίσκαρε να πάει στο διαγωνισμό. Παράλληλα, σχολίασε για το 8αρι που μας έδωσε η Κύπρος. ”Το κοινό της Κύπρου μας έδωσε 12άρι, η κριτική επιτροπή ήταν αυτή που μας έριξε. Κι αυτό με στενοχωρεί πάρα πολύ. Το πήρα όμως από το κοινό και αυτό είναι αρκετό για εμένα”.

 

Λίγο παραπάνω διαχυτικός από ότι έπρεπε ήταν ο Δημήτρης Σταρόβας απέναντι στην Μαρία Μπεκατώρου. Συγκεκριμένα, μόλις η Μαρία πήγε να καθίσει στον καναπέ κάτα τη διάρκεια της εκπομπής ”Τα Καρντάσιανς” και ο Δημήτρης Σταρόβας τη χούφτωσε. ”Ά, Γρηγόρη”, είπε γεμάτη έκπληξη η παρουσιάστρια, ενώ ο Αρναούτογλου κοίταξε τον Σταρόβα και δήλωσε: ”Καλά δεν ντρέπεσαι; Πάει να κάτσει και βάζεις το χέρι σου από κάτω; Σε έπιασε η κάμερα”, με την Μαρία να σχολιάζει: ”Πρώτη φορά τον έχει πιάσει η κάμερα… Γρηγόρη εδώ που είμαστε θέλω να σου πως ότι το έχει κάνει πάρα πολλές φορές”.

 

Ένας άγνωστος έρωτας μεταξύ δύο γνωστών ηθοποιών ήρθε στη δημοσιότητα. Συγκεκριμένα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και η Κόρα Καρβούνη είναι ζευγάρι για πάνω από ένα χρόνο. Η σχέση τους παρέμεινε στο παρασκήνιο καθώς και οι δύο είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων, οι οποίοι θέλουν να απασχολούν μόνο με τη δουλειά τους. Οι δύο ηθοποιοί, μάλιστα, πρόκειται να συνυπάρξουν στη μεγάλη οθόνη, καθώς πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Σωτήρη Τσαφούλια, Έτερος εγώ, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει να γυρίζεται.

Σε συνέντεξή της, η Νίνα Λοτσάρη αποκάλυψε πως είχε πέσει θύμα bullying. ”Μικρή δεν μου άρεσαν καθόλου τα μήλα του προσώπου μου και τα χείλη μου. Ειδικά για τα χείλη μου έχω δεχτεί bullying από τις συμμαθήτριες μου, γιατί μου έλεγαν ότι ήμουν σαν πάπια. Παραπονιόμουν στην μητέρα μου. ‘Πως με έκανες έτσι;’ της έλεγα”.

Αρκετά σχόλια προκάλεσε η φωτογράφιση της Ναταλίας Γερμανού στο περιοδικο ”Hello”. Μεταξύ αυτών και εκείνα του Νίκου Γεωργιάδη, διευθυντή του περιοδικού ”ΟΚ!”. ”Η Ναταλία είναι φίλη μου, αλλά αυτή που βλέπω δεν είναι η φίλη μου. Είναι μια που της μοιάζει. Είναι πάρα πολύ ωραία φωτογράφηση, αλλά δεν είναι ακριβώς η Ναταλία. Γενικά προσέχει και δίνει μάχη με τη ζυγαριά, αλλά δεν είναι τόσο αδύνατη. Ούτε τα μπρατσάκια είναι έτσι, ούτε η κοιλιά. Είναι το σώμα της Τσαβαλιά με το πρόσωπο της Ναταλίας”. Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν ξέφυγε από τα σχόλια του blogger, Curly Sue, στα οποία απάντησε. Όπως θα δείτε στην συνέχεια έγραψε: ”Για τον Θεό Ναταλία. Τι σκεφτόσουν;”, με την αγαπημένη παρουσιάστρια να απαντά ”Εχμ, νομίζω ότι η απάντηση συνοψίζεται στο εξής: ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ”.

 

Σε συνέντευξή του, ο Χρήστος Δάντης αποκάλυψε ότι θα συνεργαζόταν πιο εύκολα με τον Σωκράτη Μάλαμα παρά με την Άννα Βίσση. ”Δεν ήμουν ποτέ της παραλιακής, αν και το έκανα με επιτυχία. Είναι κάτι που μπόρεσαν άλλοι να το κάνουν καλύτερα από μένα, εγώ δεν μπορούσα να το κάνω αυτό. Το έκανα με επιτυχία, αλλά δεν το έκανα με επιτυχία δεδομένου ότι δεν με πήγε παραπάνω αυτό. Θεωρώ ότι παραπάνω με πήγε ο Χρήστος της δισκογραφίας. ”Το παλιό μου παλτό”, όλα αυτά τα τραγούδια, το ”Κομμάτια”, το ”Δωμάτιο”, αυτά με πήγαν ένα σκαλοπάτι παραπάνω από αυτό που έκανα την πρώτη επιτυχημένη πενταετία της πορείας μου στο χώρο. Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος βολεύεται παντού και μπορεί να παίξει παντού, από μαγαζιά της παραλιακής μέχρι και την Αρχιτεκτονική, αλλά νιώθω πιο Χρήστος μέσα στην Αρχιτεκτονική. Αυτή τη στιγμή θα συνεργαζόμουν ευκολότερα με τον Μάλαμα παρά με την Βίσση. Με τον Μάλαμα, δαγκωτό”.

 

Μια όχι και τόσο… ευωδιαστή συζήτηση είχε η ομάδα της εκπομπής ”Πρωινό” αφού αναφέρθηκαν στους επώνυμους που δεν προσέχουν την προσωπική τους υγιεινή. Ο Άρης Καβατζίκης σχολίασε: ”Γιατί, δεν υπάρχουν επώνυμες πανέμορφες κυρίες που τα καταστήματα όταν παίρνουμε ρούχα για φωτογραφίσεις τους λένε ”Παναγία μου”, γιατί πρέπει μετά να τα πάνε στο καθαριστήριο”. Η Σάσα Σταμάτη από την πλευρά της δήλωσε πως υπάρχει πασίγνωστη ηθοποιός και sex symbol που δεν τη θέλουν με τίποτα. Ο Θέμης Γεωργαντάς αναφέρθηκε σε τραγουδίστρια πολύ γνωστή που ζέχνει.

Η Μαρία Κωνσταντάκη μίλησε για τον έρωτα που την έριξε στα πατώματα. ”Όταν έπαιζα στα ‘Υπέροχα πλάσματα’, έπαθα ένα ερωτικό πατατράκ, που με έκανε να χάσω εντελώς τον εαυτό μου. Ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας που, όπως όλοι οι γνήσιοι κεραυνοβόλοι έρωτες, δεν είχε ευτυχή κατάληξη και βρέθηκα όχι απλά στα πατώματα, αλλά ακόμη πιο χαμηλά. Μου έλεγε πρόσφατα η κολλητή μου ότι είχα πάει στο σπίτι της και έκλαιγα ασταμάτητα για πέντε ώρες. Δεν ήξερε τι να με κάνει… Εκείνη την περίοδο δούλευα παράλληλα και σε ένα μαγαζί. Έβρισκα συνεχώς πρόφαση για να κατεβαίνω στην αποθήκη, έκλαιγα για κανένα δεκάλεπτο για να ξαλαφρώσω και μετά ανέβαινα πάνω. Είχαν σπάσει οι φλέβες των ματιών μου από το πολύ κλάμα! Και παρόλο που εκείνη η χρονιά ήταν πολύ σημαντική για την καριέρα μου, δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα. Έρχονται άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκα εκείνη την περίοδο και δεν τους θυμάμαι, γιατί δεν έχω καμία μνήμη. Ήμουν σαν ζωντανή νεκρή”.

8 κιλά έχασε η Σίσσυ Χρηστίδου, μέσω της διατροφής που ακολουθεί και δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ. Η ίδια το έβαλε πείσμα να επιστρέψει στις παλιές άψογες αναλογίες της, που είχε πριν τη γέννηση των δυο παιδιών της- πρόσφατα είχε παραδεχτεί πως σε μια φάση της ζωής της, είχε φτάσει τα 100 κιλά. Τώρα πια η ίδια έχει χάσει 8 ολόκληρα κιλά και δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ. Αυτό αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό OK από επίσκεψη της -μαζί της ήταν φυσικά και ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαραντίνης- στη Θεσσαλονίκη.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις ερωτήσεις και στη συνέχεια τις λεζάντες που τοποθετήθηκαν στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή ”Πρωινό” έδειξε ο Διονύσης Σχοινάς. ”Είναι γελοίο να δίνω μισή ώρα συνέντευξη σε μια δημοσιογράφο για μια τηλεοπτική εκπομπή ,να μιλάω για τη δουλειά μου, για το καινούργιο μου τραγούδι , για τις εμφανίσεις που θα κάνω, για τους ανθρώπους που συνεργάζομαι, για το τι περνάει η Ελλάδα αυτόν το καιρό και αυτό που επέλεξαν να βάλουν ως τίτλο είναι το αν ήρθε η πρώην μου στο μαγαζί, αν παρεξηγήθηκε η γυναίκα μου και σε ερώτηση αν ο γιος μου μπαίνει σε ερωτικά site στην απάντηση μου ”και ποιο παιδί δεν μπαίνει” να βάζουν τίτλο ”ο γιος μου μπαίνει σε ερωτικά site”. Κρίμα… Κρίμα και ντροπή”, λεγραψε ο τραγουδιστής στο Facebook.

 

Για τη σχέση της με τον Πάνο Κοκκινόπουλο με τον οποίο είχαν δεσμό στο παρελθόν, μίλησε η Παναγιώτα Βλαντή σε πρόσφατη συνέντευξή της. ”Τον εκτιμώ και τον θαυμάζω πάντα, μου αρέσει που συνεργαζόμαστε ξανά -έκανα ένα γκεστ στη “10η Εντολή” του και τώρα κάνω ένα καινούριο επεισόδιο σε αυτή. Το ότι πάψαμε να είμαστε ζευγάρι δεν σημαίνει ότι έπαψα να τον θαυμάζω”