CELEBRITIES

Η Mel C στην καλύτερη φωτογράφιση της καριέρας της στο Love

Θα ήθελα να εξομολογηθώ κάτι στην Mel C. Ακολουθούν λόγια ψυχής. ''Ποτέ δεν ήσουν η αγαπημένη μου. Όταν έπρεπε να διαλέξουμε ρόλους (φυσικά παίζαμε Spice Girls) σκοτωνόμουν να μιλήσω πρώτη για να είμαι η Emma. Πάντα έμενες τελευταία κι όποια σε έπαιρνε δε δήλωνε ιδιαίτερα χαρούμενη. Κι όμως ήσουν η καλύτερη φωνή και το καλύτερο κορμί. Τα χρόνια πέρασαν και έχω καταλάβει πια το λάθος μου. Θα ήθελα να σου ζητήσω συγγνώμη.''

Η Mel C φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Love και είναι ό,τι καλύτερο μας έχει δείξει. Γεννημένη στις 12 Ιανουαρίου 1974 είναι 42 ετών και διαθέτει καλύτερο κορμί από την χρυσή εποχή των Spice.

Στη συνέντευξη που συνοδεύει τις φωτογραφίες αποκαλύπτει πως διατηρεί ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις με τις υπόλοιπες του γκρουπ όμως αρνείται πεισματικά να πάρει μέρος στην περιοδεία reunion της μπάντας.

”Το πιο δύσκολο κομμάτι για εμένα ήταν να αφήσω πίσω τα κορίτσια και τους ανθρώπους που αγάπησαν τις Spice Girls. Δυστυχώς δεν αισθάνομαι έτοιμη να βρεθώ και πάλι μαζί τους και για αυτό προτιμώ να ακολουθήσω το ένστικτό μου”.

”Υπάρχει κάποιος νέος κανόνας που θέλει τα γκρουπ να επανενώνονται; Γιατί πολύ απλά να μην μείνουν στη μνήμη μας οι τεράστιες επιτυχίες των 90s;