CELEBRITIES

Η Naomi Watts και ο Liev Schreiber έπαθαν Brangelina

Δεν φτάνει που η Τρίτη είναι μια περίεργη μέρα από μόνη της, το πρώτο νέο της έπρεπε να αφορά ένα χωρισμό. Ναι, και άλλον! Μετά τους Brangelina λοιπόν σειρά είχαν η Naomi Watts και ο Liev Schreiber, ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα μας ζευγάρια (οκ, έχουμε πολλά αγαπημένα ζευγάρια στο Hollywood, αλλά ΑΥΤΟ ήταν όντως ένα από τα καλύτερα).

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα ύστερα από μια κοινή ανακοίνωση που έβγαλε το ζευγάρι η οποία έλεγε ότι τους τελευταίους μήνες συνειδητοποίησαν ότι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσει τη ζωή της η οικογένειά τους πρέπει να χωρίσουν. Το ζευγάρι δεν ήταν παντρεμένο, αλλά ήταν μαζί από το 2005 και έχουν δύο παιδιά, την Sasha και τον Samuel.

”Ανυπομονούμε να μεγαλώσουμε μαζί τα παιδιά μας αλλά και να εξερευνήσουμε αυτή τη φάση της σχέσης μας, η οποία θα είναι γεμάτη αγάπη, σεβασμό και φιλία. Εκτιμάμε το γεγονός ότι ενδιαφέρεστε να μάθετε τι συμβαίνει, ωστόσο ζητάμε από τα μέσα να σκεφτούν τα παιδιά μας και να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους”, είπαν χαρακτηριστικά.

Εντάξει, δεν υπάρχει αγάπη πια εκεί στο Hollywood, ας το πάρουμε απόφαση.