CELEBRITIES

Η Νένα Χρονοπούλου μας δείχνει πώς δεν πρέπει να ποζάρουμε

Το περιοδικό You έφτασε στα γραφεία του Ladylike.gr, με ένα εξώφυλλο που τράβηξε τα βλέμματα και το ξεχώρισε από το σωρό των υπόλοιπων εβδομαδιαίων εντύπων. Γιατί; Μα φυσικά επειδή όταν το ξεφυλλίσαμε βρήκαμε μια επτασέλιδη φωτογράφιση και συνέντευξη της Νένας Χρονοπούλου.

Το Athens Ledra Hotel φιλοξένησε την 48χρονη σταρ και οι φωτογραφίες που κοσμούν τη συνέντευξή της είναι σχεδόν συλλεκτικές. Με δαντέλα, σέξι εσώρουχα, ψηλοτάκουνα, και όχι και τόσο διακριτικά κοσμήματα, η Νένα ποζάρει με το femme fatale ύφος που τη χαρακτηρίζει, και οι εικόνες μας αφήνουν άφωνες.

Μέσα κοιλιά, έξω στήθος, 3/4 του καλού προφίλ στον φακό

 

Με ρούχα και τούλι στη μπανιέρα, δίχως ίχνος υγρού στοιχείου και το πέλμα να γλείφει διακριτικά τη γάμπα του άλλου ποδιού. Το κεφάλι και τα χέρια να δηλώνουν με θράσος ποια είσαι και τι διεκδικείς

 

Λάγνο βλέμμα και μισάνοιχτα χείλη, ενώ τα χέρια κορνιζάρουν διακριτικά το καλό σου προφίλ. Φυσικά το ενσταντανέ αυτό αξίζει περισσότερο αν υπάρχει κάποιο τατουάζ να κοσμεί τα άκρα σου.

Στις ολόσωμες φωτογραφίες, πάντα το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και το χέρι να χαϊδεύει δήθεν τυχαία την περιφέρεια. Το μπούστο σε πρώτο πλάνο, ακολουθώντας πάντα το τρίπτυχο της πρώτης φωτογραφίας (Μέσα κοιλιά, έξω στήθος, 3/4 του καλού προφίλ στον φακό)

 

Όταν κάθεσαι πρέπει η γλώσσα του σώματος να δηλώνει κάτι δυνατό: άνοιξε τα πόδια και κάνε αισθητή την παρουσία σου, φροντίζοντας πάντα να καλύπτεις τα απόκρυφα ώστε να αποφύγεις ένα πιο “δεύτερο” αποτέλεσμα.

 

Στα ανφάς πορτραίτα στόλισε το πρόσωπό σου με κοσμήματα που να σου χαρίζουν έναν άλλον αέρα και να τονίζουν διακριτικά το sex appeal σου.