CELEBRITIES

Η πιο “άκυρη” φωτογραφία του Γιάννη Βαρδή με την έγκυο σύζυγό του

Ο Γιάννης Βαρδής έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ''Down Town''. Μιλά για τη δικαστική διαμάχη που έχει με την τελευταία σύζυγο του πατέρα του και για συναισθήματα που τον κατακλύζουν λίγο πριν τον ερχομό της κόρης του.

Ο Γιάννης Βαρδής ισχυρίζεται πως ότι λέει η πρώην γυναίκα του πατέρα του είναι ψέματα και θεωρεί προσβλητικό το timing που επέλεξε να το κάνει εφόσον περιμένει από μέρα σε μέρα να γεννήσει η γυναίκα του. Συγκεκριμένα είπε: ”Γενικά ότι έχει ειπωθεί μέχρι σήμερα από την πλευρά της είναι ψέματα. Δεν υπάρχει ούτε μια αλήθεια. Ακόμα και το όνομα της είναι ψεύτικο. Δεν την λένε Φιλοθέη Μωβ αλλά Μαρία Σκιτζή.”

Ακόμα είπε πως δεν δικαιούται κανένα μερίδιο του σπιτιού, πως δεν την έχει διώξει ποτέ από το σπίτι και πως αυτή η γυναίκα σπιλώνει την μνήμη του πατέρα του.

 

Αυτό που μας τράβηξε την προσοχή ήταν άλλο. Αφού κοιτάξαμε τις φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της συντρόφου του φτάσαμε στη σελίδα 57. Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα στέκονται μπροστά από ένα ψεύτικο φόντο με σκουπίδια. Μπορεί και αληθινό. Πάντως είναι σκουπίδια. Μετακόμιση πρέπει να έγινε.

 

Τώρα που κατάλαβες, θα κάνω την ερώτηση που με τρώει; Γιατί; Γιατί αυτή η φωτογραφία; Ξαναδιάβασα την συνέντευξη προσεκτικά για να δω που στο καλό κολλάει αυτή η φωτογραφία. Τίποτα. Ο λόγος παραμένει άγνωστος.

Θα επιχειρήσουμε μία ερμηνεία. Αν μας διαβάζει ο Γιάννης Βαρδής ας στείλει μία απάντηση.

Λόγος 1ος

Μας ενημερώνει πως η τελευταία γυναίκα του πατέρα του πήρε κάτι έπιπλα, ένα κρεβάτι και κάτι κουτιά. Πιθανόν να θέλει να μας δείξει την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι εκείνη την περίοδο.

Λόγος 2ος

Ο Γιάννης αναφέρθηκε ακόμα σε κάποια μετακόμιση στον δεύτερο όροφο του σπιτιού. Η πιο λογική εξήγηση. Η φωτογραφία απεικονίζει την στιγμή της μετακόμισης.