CELEBRITIES

H συνέντευξη του Γιάννη Σπαλιάρα, είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να διαβάσεις σήμερα

Πλέον το όνομα Γιάννης Σπαλιάρας ισούται με τον αριθμό 4000. Η δήλωσή του ότι έχει πάει με τόσες γυναίκες, έμελλε να στοιχειώσει τις μέρες και τις νύχτες μας για πολύ καιρό. Τώρα επιστρέφει με νέες δηλώσεις κόλαφο, που όμως, όπως λέει ο ίδιος, δε θέλει να επισκιάσουν τη φήμη που απέκτησε ως εραστής 4000 θηλυκών.

Η συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στο περιοδικό You, πέρα από το υπέροχο φωτογραφικό υλικό με τον Γιάννη να επιδεικνύει τους κοιλιακούς του στην παραλία, περιλαμβάνει και μερικές αξιοσημείωτες ατάκες που θα σου φτιάξουν τη μέρα.

 

Νομίζω ότι στα θέματα του πολιτισμού και του τουρισμού θα μπορούσα να προσφέρω, γιατί δε μπορώ να φανταστώ ότι οι πολιτικοί μας, που υποτίθεται ότι είναι δυνατά μυαλά, αφήνουν τα ολυμπιακά ακίνητα ανεκμετάλλευτα να ρημάζουν…

 

Η κοπέλα μου είναι πολύ απλή, δεν έχει σχέση με τον χώρο και νομίζω ότι αγαπά τον Γιάννη και όχι τον Σπαλιάρα.

 

Στο γυμνάσιο που είχαμε καταλήψεις πηγαίναμε μπουρδελότσαρκα στη Φυλής, αλλά δεν πήγα με κάποια γυναίκα εκεί γιατί το ένιωθα πολύ βρώμικο όλο αυτό.

 

Φυσικά παίζει ρόλο το μέγεθος. Αν δεν μετρούσε θα υπήρχαν και μικροί σε μέγεθος δονητές! Νομίζω ότι το μέγεθος του πέους ανεβάζει την αυτοπεποίθηση ενός άντρα και τον κάνει να νιώθει κυρίαρχος του παιχνιδιού!

Πηγή: Περιοδικό You