CELEBRITIES

Η Thalia ζήτησε δημόσια στα ελληνικά να την καλέσουν στην εκπομπή NaMaSte!

Το peoplegreece.gr σε συνεργασία με το Ladylike.gr σας ενημερώνουν για όλα τα νέα της showbiz.

H Thalia είναι χωρίς καμία αμφιβολία μία από τις διασημότερες λατίνες τραγουδίστριες του πλανήτη και ηθοποιός. Στην εποχή μάλιστα της τηλενουβέλας, η «Μαριμάρ», η «Μαρία Της Γειτονιάς» και η «Ροζαλίντα» λατρεύτηκαν όσο λίγες σειρές.

Γι΄αυτό άλλωστε και το διάστημα που προβάλλονταν στην Ελλάδα, ακόμα και στις επαναλήψεις, σημείωναν υψηλά νούμερα τηλεθέασης και όλοι ταυτίζονταν με τις καθημερινές ιστορίες των ηρώων.

Η ίδια έκανε κάτι που μας εξέπληξε ευχάριστα. Τι; Έγραψε στα social media της στα ελληνικά πως της έχει λείψει πολύ η Ελλάδα -η ίδια είχε επισκεφτεί τη χώρα μας 15 χρόνια πριν- κι ότι θέλει να έρθει προσκλεκλημένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Namaste.

Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε το καινούργιο της single, «Tranquila», το οποίο παίχτηκε κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού μαγκαζίνο του Epsilon και κατόπιν όλη η ομάδα το σχολίασε με τα καλύτερα λόγια.

Δείτε το post της:

Πόσο ευτυχισμένη νιώθω που σας αρέσει το "Tranquila".Προσκαλέστε με στην εκπομπή σας.Μου'χει λείψει η Ελλάδα. @nataliagermanou @NaMaSte_Etv http://youtu.be/S4zJzaiVsZg

Posted by Thalia on Sunday, 6 December 2015

Δείτε την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού στο video που ακολουθεί:

 

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.gr

Η Ναταλία Γερμανού «έδωσε στεγνά» τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη on air: Το παρασκήνιο και η αντίδραση του τραγουδιστή

Αλλαγές στο πρόγραμμα του Epsilon: Τα νέα δεδομένα στις εκπομπές της Ναταλίας Γερμανού και της Τατιάνας Στεφανίδου