CELEBRITIES

Σάλος με τις γυμνές φωτογραφίες του Bieber

O Bieber αποφάσισε να πάει διακοπές στα νησιά Bora Bora με την καινούργια του σύντροφο Jayde Pierce. Και θα μπορούσαμε να μην το μάθουμε, αν δε φρόντιζαν παπαράτσι να απαθανατίσουν αυτή την εκδρομή και... με το παραπάνω.

Τις τελευταίες ώρες, φωτογραφίες με τους δυο τους σε χαλαρές στιγμές και τον Justin χωρίς ρούχο πάνω του, κάνουν το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν σάλο. Τον απεικονίζουν στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου- βίλα που διαμένουν, σε πλαϊνές πόζες, όταν σκύβει και δείχνουν τα πάντα. Ναι, τα πάντα. Στη δημοσιότητα τις έβγαλε πρώτη η New York Daily News, βάζοντας τις εννοείται κεντρικό θέμα.

 

Ο Bieber δεν φάνηκε να χαμογελάει με αυτό το συμβάν αλλά αντίθετα έχει εκνευριστεί πάρα πολύ διότι έχουν παραβιάσει τα δικαιώματα της ιδιωτικής του ζωής.

Look who's in London!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jayde Pierce (@jaydepierce) στις

 

Έτσι αποφάσισε να στείλει μέσω των νομικών του εκπροσόπων επιστολή στη New York Daily News απαιτώντας να αφαιρεθούν οι φωτογραφίες μέσα στις επόμενες 12 ώρες. Η ομάδα του Justin απειλεί πως θα κάνει μήνυση αν οι φωτογραφίες δεν αφαιρεθούν στο χρονικό διάστημα που απαίτησε ο ίδιος διότι παραβιάζουν το δικαίωμα της ιδιωτικής του ζωής!

Μαζί σου Bieber!