CELEBRITIES

10 πράγματα που δεν ήξερες για τον Justin Timberlake

Αν σου αρέσει ο Justin Timberlake τότε δε μπορεί παρά να έχεις ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη σήμερα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι επιτέλους, μετά από 3 χρόνια, κυκλοφορεί νέο τραγούδι!

Το νέο του single θα λέγεται “Can’t Stop the Feeling” και θα βγει στις 6 Μαΐου. Αν σκεφτούμε ότι τελευταία έχει μοιραστεί φωτογραφίες από το στούντιο παρέα με Pharrell, Timbaland και Little Big Town δε μπορούμε παρά να περιμένουμε κάτι πολύ πολύ καλό.

Ωστόσο, επειδή ακόμα δεν έχουμε τίποτα στα αυτιά μας, ας απασχοληθούμε αλλιώς. Ας μάθουμε λίγο καλύτερα αυτόν τον άντρα! Παρακάτω θα δεις μερικά πράγματα που μάλλον δεν ήξερες για εκείνον. Έτσι, για να έχεις κάτι ενδιαφέρον να πεις στην παρέα, όταν θα συζητάτε για το νέο τραγούδι.

1. ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ

Oι γονείς του χώρισαν όταν εκείνος ήταν 2 χρονών.

2. ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Πήγε δημοτικό σε σχολείο και μετά έκανε κατ’ οίκον μαθήματα μέχρι το Λύκειο.

3. ΚΟΠΗΚΕ ΣΕ ΤALENT SHOW

Στα 11 του συμμετείχε σε σόου ταλέντων “Star Search”. Τραγούδησε το “Love’s Got a Hold on You” του Alan Jackson αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει.

4. H BRITNEY SPEARS HTAN TO ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙ

Η πρώτη γυναίκα που φίλησε στη ζωή του, ήταν η Britney Spears. Την ήθελε από τα 12 και τελικά ως γνωστόν έγιναν ζευγάρι σε μεγαλύτερη ηλικία.

5. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟΣ

Έκανε 3 βδομάδες μαθήματα κιθάρας αλλά μετά βαρέθηκε και έγινε αυτοδίδακτος.

6. ΔΕ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ

Δε γράφει τους στίχους που δημιουργεί. Το Justified το ολοκλήρωσε χωρίς να αγγίξει στυλό ή χαρτί.

7. ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΕΚΙΛΑ

Έχει τη δική του τεκίλα. Λέγεται 901.

8. ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Θα πλήρωνε για να εξαφανίσει παλιές του φωτογραφίες στις οποίες έχει κάνει στιλιστικά εγκλήματα. Να, όπως αυτή με την Βritney Sepoars. “Θα πλήρωνα για να κατεβάσω από το ίντερνετ αυτές τις φωτογραφίες” έχει πει στο παρελθόν.

 

9. ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑΚΙΑΣ

Το έχει παραδεχτεί λέγοντας ότι “δεν υπάρχει τίποτα που να έχει κάνει και να μη το ξέρει η μητέρα του”.

10. ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ

Όταν ήταν 16 χρονών, θα αποκτούσε μια αδερφή από τη γυναίκα του πατέρα του. Ωστόσο, το κοριτσάκι πέθανε λίγα λεπτά αφού γεννήθηκε.