CELEBRITIES

Η Khloe Kardashian “παίρνει εκδίκηση” με νέο ημίγυμνο εξώφυλλο

Σαν να μην έφτανε η φωτογράφισή της για το περιοδικό Complex, η Khloe Kardashian φιγουράρει και στο εξώφυλλο του Women's Health για τον Σεπτέμβριο.

Τι φοράει; Ένα τζιν πουκάμισο – ξεκούμπωτο και ένα μαύρο σλιπ. Και αυτό ήταν όλο. Και η αλήθεια είναι πως δε χρειάζεται και τιποτ’ άλλο, με αυτό το κορμί που έχει κάνει.

Αφού έχασε γύρω στα 17 κιλά, η πάλαι ποτέ ”χοντρή” της οικογένειας – όπως την αποκαλούσαν όσοι έβλεπαν το ριάλιτι, μιλάει δημόσια για το πόσο σκληρό και δύσκολο ήταν να αποκτήσει αυτό το κορμί για το οποίο τώρα φυσικά και καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι.

Τον πρώτο ενάμιση μήνα λες ”Α στο καλό, θα τα παρατήσω”. Είναι εξουθενωτικό, επώδυνο, και η αλήθεια είναι πως ένιωθα ακόμα πιο παχιά, επειδή είχα πρηστεί. Αν όμως συνεχίσεις την προσπάθεια, έρχεται μια μέρα που λες ”ουάου μυς είναι αυτός στο μπράτσο μου;”

”Ναι, είναι πράγματι ένα σώμα που απέκτησα περισσότερο για εκδίκηση απέναντι σε όλους εκείνους για τους οποίους ήμουν ”η χοντρή” εδώ και τόσα πολλά χρόνια.”, παραδέχεται η Khloe.

To μόνο σίγουρο είναι πως η Kim και η Caitlyn, μάλλον έχουν αρχίσει να τρώνε τα μαλλιά τους, με τη νέα τάξη πραγμάτων που θέλει την Khloe στο προσκήνιο των media. Το απαραίτητο κλισέ, αντί επιλόγου: ”Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο”.