CELEBRITIES

Τα οπίσθια της Khloe Kardashian αψηφούν κάθε κανόνα της φυσικής

Η Khloe Kardashian θεωρούνταν από πάντα το μαύρο πρόβατο της οικογένειας· ήταν βλέπεις η πιο ευαίσθητη και εσωστρεφής ενώ τα προβλήματα με τα κιλά της την βασάνιζαν συνέχεια. Μέχρι που η Koko αποφάσισε να πετάξει από πάνω της το δύσκολο παρελθόν και να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής της κάνοντας κάτι πολύ απλό. Γυμναστική.

Θα μου πεις, αποκλείεται να απέκτησε αυτό το σώμα εξαιτίας των squats και του τρέξιμου και φυσικά έχεις δίκιο γιατί οι αδερφές Kardashian δεν έχουν κρύψει ποτέ ότι χρησιμοποιούν αισθητικές επεμβάσεις για να διορθώσουν τις ατέλειές τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει ρίξει τρελή δουλειά στο γυμναστήριο παρέα με τον personal trainer της, Don- αν την ακολουθείς στο snapchat θα έχεις δει πόσο σκληρά προπονείται καθημερινά.

Οι φωτογραφίες της μάλιστα από τις τελευταίες της διακοπές αφενός μας έκαναν να νιώσουμε τύψεις που δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να βρούμε το κουράγιο να πάμε γυμναστήριο και αφετέρου μας δημιούργησαν μια μεγάλη απορία. Πώς στο καλό γίνεται να στέκονται εκεί πάνω τα οπίσθιά της; Η βαρύτητα τι έχει να πει για αυτό; Koko μίλησέ μας αναλυτικότερα για την προπόνησή σου επιτέλους, όχι ότι θα την ακολουθήσουμε αλλά βρε παιδί  μου να ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε αν θέλουμε να σου μοιάσουμε.