CELEBRITIES

Πώς η Kim Kardashian έχασε 27 κιλά. Μήπως να δοκιμάσεις;

Ούτε 5, ούτε 10. Συνολικά 27 κιλά έχει καταφέρει να χάσει η Kim Kardashian μετά την εγκυμοσύνη της. Τον Δεκέμβριο έφερε στον κόσμο την Saint West και τον Ιούνιο φιγουράρει με μεγάλες δόσεις αυτοπεποίθησης φορώντας το μαγιό της. Πως όμως τα κατάφερε να χάσει τα κιλά;

Σύμφωνα με όσα έμαθε το US Weekly, η 35χρονη ριάλιτι σταρ ακολούθησε διατροφή Atkins και βρίσκεται μόλις 3 κιλά πριν τον τελικό στόχο απώλειας βάρους της.

“Η Kim έτρωγε ένα αυγό, τυρί και ομελέτα λαχανικών για πρωινό. Μετά θα έτρωγε ένα σνακ είτε ελληνικό γιαούρτι με μούρα, ή χούμους με πιπεριές. Για μεσημεριανό, συνήθως ένα μπέργκερ με γαλοπούλα, σαλάτα και κρεμμύδια τουρσί. Σύνηθες βραδινό νουντλς κολοκυθιού με πικάντικο λουκάνικο κοτόπουλο”. Αυτά αναφέρει ο γκουρού της διαιτολογίας Atkins, Colette Heimowitz.

Όπως τονίζει, το σημαντικό είναι να λαμβάνεις αρκετή πρωτεΐνη από φαγητά όπως ψάρι, κοτόπουλο, κρέας ή αυγά, σε συνδυασμό με λαχανικά και καλά λιπαρά, όπως αβοκάντο, λάδι ή ξηρούς καρπούς.

“Πάντα παίρνει πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό και ενδιάμεσα τρώει σνακ” αναφέρει ο Heimowitz για την Kim Kardashian. “Τα γεύματα της έχουν πάντα κάποιου είδος πρωτεΐνη, πολύχρωμα λαχανικά, πάντα υγιεινά λιπαρά και ανάλογα με το πως θα πάει η μέρα, θα φάει λίγο καστανό ρύζι ή λίγη πατάτα”, προσθέτει.

Εκτός από την διατροφή Atkins,  η Kim Kardashian κάνει κυκλική προπόνηση και αερόβιες ασκήσεις.