CELEBRITIES

Η Lady Gaga αποκαλύπτει γιατί δεν μπορεί να γράψει μουσική

Η Lady Gaga είναι από τους πιο δημιουργικούς ανθρώπους και έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να επηρεάσει εκατομμύρια κόσμο με τη μουσική της. Στην τελευταία της συνέντευξη όμως στο περιοδικό ''The New York Times Style Magazine'' αποκάλυψε ότι οι τραυματικές εμπειρίες που έχει ζήσει και όλες οι άσχημες σκέψεις που τριγυρνούν στο μυαλό της, μπλοκάρουν τη δημιουργικότητά της.

Η τραγουδίστρια προετοιμάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία του καινούριου της άλμπουμ ”Joanne”, το οποίο είναι αφιερωμένο στη θεία της Joanne που πέθανε από την ασθένεια του λύκου όταν ήταν μόλις 19 ετών.

”Η μαυρίλα και οι κακές σκέψεις που περνάνε από το μυαλό μου σε λούπα παρεμβαίνουν και δεν με αφήνουν να ακούσω τη μουσική που υπάρχει στο κεφάλι μου. Όταν κάνω μουσική μπορώ να ακούσω όλα τα μέρη ενός τραγουδιού, όλα τα μουσικά όργανα- μπορώ να ακούσω αυτό που θα έπρεπε να είναι το τελικό αποτέλεσμα”.

Όπως λέει και η ίδια έχει καταφέρει να προσπερνά τις κακές σκέψεις και να δουλεύει τη μουσική της, κάτι που μπορούμε να δούμε και στα social media της, στα οποία ποστάρει διαρκώς την πορεία της δημιουργίας του άλμπουμ της.