CELEBRITIES

O Πάνος Βλάχος μιλά, λίγο πριν φύγει για την Αμερική

O Πάνος Βλάχος, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο σήριαλ ''Mην αρχίζεις την μουρμούρα'' ως Χαρούλης. Δε φοβάται να εγκαταλείψει τη δεδομένη επιτυχία και παίρνει την απόφαση να μετακομίσει, έστω και προσωρινά στην Αμερική. Λίγο πριν βρεθεί στο Ελ. Βενιζέλος μιλά στο Nou-Pou.gr για όλα.

Όσα είπε για την έκθεση της προσωπικής του ζωής και τη σχέση του με την συμπρωταγωνίστρια του, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

”Δεν με απασχολεί τι λένε. Απλώς με κάνουν κάποιες φορές να αγανακτώ και να δυσανασχετώ όταν παρεμβαίνουν στον τρόπο με τον οποίο έχω επιλέξει να ζω. Αν και εγώ, τελικά, ζω ακριβώς όπως ζούσα. Απλώς, πολλές φορές, ο κόσμος είναι χυδαίος, και όταν επιλέγεις να μην εκφράζεσαι δημόσια, κυριαρχεί κάτι που εσύ δεν έχεις σχολιάσει ποτέ. Είναι ή δεν είναι αλήθεια”

Ανήσυχο πνεύμα, εκτός από την ηθοποιία αγαπά πολύ τον αθλητισμό. Μάλιστα τρέχει σε υπερ- μαραθώνιους.

‘Ή τρέχεις για να ξεχάσεις ή για να θυμηθείς. Είναι σαν τη διαφορά του λαϊκού τραγουδιού με το ποπ. Το λαϊκό μας κάνει να θυμόμαστε και το pop να ξεχνάμε. Έτσι είναι και το τρέξιμο. Όταν φτάνεις τον εαυτό σου σε τέτοια κατάσταση ή θυμάσαι ποιος και τι πραγματικά είσαι ή ξεχνάς αυτά που σε βαραίνουν.

Πάντως, και στις δυο περιπτώσεις, μετά είσαι πιο ανάλαφρος και έχεις περισσότερη ισορροπία. Και εγώ έχω θέματα με την ισορροπία μου. Το τρέξιμο και γενικά ο πόνος σε εξαγνίζει. Εκείνος ο πόνος που έχει να κάνει πάντα με μια πνευματική διεργασία και δεν είναι μόνο πόνος μαζοχιστικός. Και επειδή το τρέξιμο έχει κάτι καθαρά πνευματικό, νομίζω ότι εξαγνίζει. Όπως εξαγνίζει το να παίζεις σε μια θεατρική παράσταση, που έχει και ιδρώτα αλλά έχει και ψυχή”

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Πάνου Βλάχου στο Nou-Pou.gr