CELEBRITIES

Παντρεύεται τελικά η Αλεξάνδρα Ούστα με τον αγαπημένο της;

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Η Αλεξάνδρα Ούστα δείχνει να βρίσκεται σε μία πολύ καλή φάση της ζωής της. Περισσότερος από ένας χρόνος έχει περάσει από τον θάνατο του Σάκη Μπουλά που την κλόνισε, όμως όπως φαίνεται ξαναβάζει την ζωή της σε κανονικούς ρυθμούς.

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Γιάννη Σαρακατσάνη και η ευτυχία της δεν κρύβεται. Το ζευγάρι πριν λίγες μέρες  βρέθηκε στην Άνδρο παρέα με καλούς φίλους και απόλαυσαν τον ήλιο, τη θάλασσα και τις τοπικές νοστιμιές.

Ωστόσο τα σενάρια περί γάμου ήταν πολλά και η ηθοποιός φρόντισε να δώσει τις απαντήσεις της. «Ξέρετε καλά ότι δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Δεν το έκανα ποτέ, όσο κι αν πιέστηκα και δεν θα το κάνω ούτε και τώρα. Διάβασα κι εγώ τα πρόσφατα δημοσιεύματα που με θέλουν να ντύνομαι νύφη κι ένα να σας πως μόνο πως δεν παντρεύομαι».

Η Αλεξάνδρα Ούστα, όταν ρωτήθηκε για την σχέση της με τον συνάδελφό της, φρόντισε να σχολιάσει για όσα γράφτηκαν. «Γράφουν οτι διατηρώ σχέση με τον Γιάννη…Καρακατσάνη. Δεν ξέρω κανέναν Καρακατσάνη, αυτό είναι το μόνο σίγουρο…Μα, να γράψουν λάθος ακόμα και το όνομα; Είμαι σε πολύ καλή φάση, αυτό μπορώ να σας πω όπως και το να σας επαναλάβω οτι δεν παντρεύομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά στη RealNews και τον Βασίλη Μπουζιώτη.

 

Διάβασε επίσης στο Peoplegreece

Η πρώτη ερωτική απόδραση της Αλεξάνδρας Ούστα, της τελευταίας συντρόφου του Σάκη Μπουλά με το νέο της αγαπημένο

Η τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπουλά άλλαξε σελίδα στη ζωή της: Δείτε τον άνδρα που της «έκλεψε» την καρδιά