CELEBRITIES

Η φάρσα που έκανε την Paris Hilton να ξεσπάσει σε λυγμούς

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Αρκετά συχνά βλέπουμε στην τηλεόραση να γίνονται διάφορες φάρσες σε celebrities. Είναι κάτι ευχάριστο και προκαλεί γέλιο. Τι συμβαίνει όμως όταν μια φάρσα ξεπεράσει τα όρια της ψυχαγωγίας; Τραγικές στιγμές έζησε η Paris Hilton, η οποία έπεσε θύμα μιας όχι και τόσο καλόγουστης φάρσας.

Το Αιγυπτιακό show ”Ramez in Control”, στάθηκε αφορμή, έτσι ώστε η διάσημη κληρονόμος να χάσει κατά πολύ την ψυχραιμία της. Στα πλαίσια της εκπομπής, γνωστός ηθοποιός της χώρας πρότεινε στην Paris μια εναέρια ξενάγηση με αεροσκάφος. Κατά τη διάρκεια της πτήσης συμφώνησαν να παριστάνουν πως το αεροσκάφος πρόκειται να πέσει. Η κληρονόμος στο άκουσμα της είδησης ξεκίνησε να ουρλιάζει και να κλαίει για τη ζωή της. Φώναζε: ‘Δεν θέλω να πηδήξω, δεν πηδάω! Τι συμβαίνει θα ζήσουμε”;

Πάρα την ταραχή της ίδιας, το τηλεοπτικό show συνέχισε την φάρσα προκαλώντας μεγαλύτερο πανικό στην star. Όταν τελικά της ανακοίνωσαν πως πρόκειται για πλάκα, η ίδια δεν σταμάτησε να κλαίει, καθώς το σοκ που υπέστη ήταν μεγάλο.

Δείτε την κακόγουστη φάρσα που προκάλεσε αντιδράσεις στα social media:

 

Διάβασε επίσης στο Peoplegreece

Ο διεθνής Έλληνας μοντέλο Στέλιος Νιάκαρης μιλά για τη χρυσή κληρονόμο: ”H Paris Hilton είναι μαγκάκι και πολύ cool τύπος, απλά είναι ψώνιο”

Paris Hilton: Οταν φάνηκε το εσώρουχό της