CELEBRITIES

“Η Rihanna με βρήκε τυχαία στο instagram και με έκανε διάσημη”

Είδες το νέο videoclip της Rihanna έτσι; (τι εννοείς όχι; Δες το γρήγορα, χάνεις!) Πρόσεξες μια από τις δύο συνεργούς της, τη μελαχρινή με το σκουλαρίκι που ενώνει με αλυσίδα μύτη με αυτί, με το τρομερό στιλ και το ιδιαίτερο πρόσωπο που δύσκολα περνά απαρατήρητο;

Κάπως έτσι σκέφτηκε και η Rihanna, όταν μια μέρα που χάζευε στο Instagram, ο λογαριασμός της Sanam εμφανίστηκε στους προτεινόμενους για να ακολουθήσει η τραγουδίστρια. Τότε η Riri, έκανε όντως follow τη Sanam, και πριν προλάβει η δεύτερη να πετάξει από τη χαρά της, η Rihanna την έκανε Unfollow. Λίγο μετά έλαβε ένα μήνυμα από την τραγουδίστρια. ”Γεια έχω μια ιδέα που θα ‘θελα να σου πω. Σε βρίσκω πολύ ιδιαίτερη και διαφορετική. Πες μου αν ενδιαφέρεσαι” H 25χρονη από το Σιατλ, φυσικά δεν έχασε χρόνο.

Ok rihanna unfollowed me 2 seconds after this time to kms

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @trustmedaddy στις

 

Αυτό ήταν όλο. Λίγες μέρες μετά η Sanam πετούσε για Λος Άντζελες για να συμπρωταγωνιστήσει στο βίντεο της Riri. Παράλληλα, εννοείται πως ανέβαζε δίχως ίχνος ντροπής φωτογραφίες στις οποίες ”αγαπιέται” ιδιαιτέρως με τη Rihanna. Αλλά έτσι είναι, άλλους ο θεός τους έπλασε κι άλλους τους…

When u look like trash cuz u just worked 20 hours and haven't slept in a week but bae still think u cute #tbt #bbhmm #bts thank u for everything @badgalriri u da best sis!!!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @trustmedaddy στις

 

Η τύχη σε περιμένει στη γωνία. Γι’ αυτό να μελετάς δυο φορές τι ανεβάζεις στα social media σου. Ποτέ δεν ξέρεις ποια θα είναι η επόμενη. Και έτσι για να ξέρουμε και τι λέμε, η Sanam έκανε δηλώσεις και έλεγε πόσο γλυκιά είναι η Rihanna. ”Είναι περίεργο να το λες αυτό για κάποιον διάσημο, αλλά είναι πολύ προσγειωμένη. Μας έλεγε συνέχεια κοπλιμέντα. Είναι πράγματι φοβερή.”