CELEBRITIES

Kim Cattrall: Το Sex & the City διέλυσε το γάμο μου

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως η απελευθερωμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση "Samantha Jones" στη σειρά και μετέπειτα στις ταινίες του "Sex & the City". Η Kim Cattrall, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια που έχει τελειώσει η σειρά, αποκαλύπτει κάτι που κανείς δεν ήξερε για εκείνη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ξένο διαδικτυακό μέσο, η ηθοποιός δήλωσε ότι τα ατελείωτα και εξαντλητικά γυρίσματα της σειράς της κόστισαν τον τρίτο γάμο της με τον ηχολήπτη, Mark Levinson.

“Δεν ήμουν ποτέ εκεί και ο σύζυγός μου ήταν μόνος και εκνευρισμένος και ανταγωνιστικός από ένα σημείο κι έπειτα. Ήταν δύσκολο και σκληρό”, δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

 

Το πρώην ζευγάρι παρέμεινε παντρεμένο για 6 χρόνια, μεταξύ 1998 και 2004, όταν ακόμα η σειρά “Sex & the City” βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη.

Αυτό που δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε από την 60χρονη Kim Cattrall, είναι πως μετά το διαζύγιό της αντιμετώπισε δυσκολίες στο να τη φλερτάρουν και να της προτείνουν εκ νέου ραντεβού, καθώς πολλοί άντρες την έχουν ταυτίσει με το ρόλο της Samantha Jones και κομπλάρουν.

“Είναι σαν δίκοπο μαχαίρι γιατί από τη μία είναι κοπλιμέντο να σε ταυτίζουν με τη Samantha Jones αλλά από την άλλη δεν είμαι καθόλου σαν εκείνη με κανένα τρόπο”, ανέφερε η Kim Cattrall.