CELEBRITIES

Η Taylor Swift πάχυνε; Όχι βέβαια, είναι έγκυος

Στην Αμερική απαγορεύεται να παχύνεις. Απαγορεύεται να έχεις κατακράτηση υγρών, δυσκοιλιότητα ή πρήξιμο. Το μόνο που επιτρέπεται και συμβαίνει πάντα όταν μια διάσημη γυναίκα με κοιλιά πλάκα εμφανιστεί λίγο φουσκωμένη, είναι ένα παιδί. Μόνο το παιδί μπορεί να σε φουσκώνει Taylor Swift, όχι η περίοδος, όχι οι ορμόνες, όχι μια στομαχική διαταραχή, είναι σίγουρα απόγονος.

Αυτό συμβαίνει πάντα στην Αμερική για κάθε διάσημη κοιλιά που τολμά να καταστρέψει το “τέλειο”90-60-90 μιας σταρ. Το ίδιο συνέβη πρόσφατα και με τη Jennifer Aniston – η οποία απάντησε με ένα εξαιρετικό γράμμα – αλλά και με την Taylor Swift όταν το περιοδικό OK, όχι μόνο την έβαλε στο εξώφυλλό του δήθεν έγκυο (φυσικά και δεν είναι), αλλά αναζητούσε τον πατέρα για λογαριασμό της και πήρε την απόφαση ότι θα μεγαλώσει μόνη το παιδί της. Κάπου εκεί βέβαια έκανε και ένα συναισθηματικά φορτισμένο τηλεφώνημα στον πρώην της, Calvin Harris.

Οι φήμες διαψεύστηκαν, η Taylor πήγε στην τουαλέτα και πιθανότατα από αύριο θα κυκλοφορεί και πάλι με το six pack που όλοι αγαπήσαμε. Μην ξεχάσει μόνο να κλειστεί στο σπίτι της ή να φορέσει κάτι ριχτό την επόμενη φορά που θα είναι φουσκωμένη. Δεν είναι τώρα καιροί να καίμε εξώφυλλα με δήθεν εγκυμοσύνες και να αναστατώνουμε και τους πρώην.