CELEBRITIES

Τι έγινε τελικά με την Ελληνίδα υποψήφια το Miss World 2015;

Από εχτές ένας μικρός χαμός γίνεται στο διαδίκτυο, αναφορικά με την υποψηφιότητα της Ελλάδας στον διαγωνισμό ομορφιάς Μiss World 2015. Ο λόγος είναι, ότι η Θεοδώρα Ντανιέλα ΝτεΜοραις Μουσχούρη που θα μας εκπροσωπούσε, τελικά δε θα είναι στην Κίνα για να διαγωνιστεί.

Το Angelopedia, ένα site που ασχολείται με τις υποψήφιες αυτού του διαγωνισμού, ανέβασε την είδηση κάνοντας λόγω για αποπομπή της υποψήφιας “λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς”.

Από πλευράς της διοργάνωσης, ωστόσο, δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση όπως τόνισε στο “Σπίτι μου Σπιτάκι μου” το πρωί της Κυριακής, ο διοργανωτής των ελληνικών καλλιστείων Βασίλης Πρεβελάκης.

“Έχει γίνει ένα αλαλούμ” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πρεβελάκης, προσθέτοντας ότι πράγματι η Ελληνίδα υποψήφια επέστρεψε στην Ελλάδα την Τετάρτη από την Κίνα αλλά όχι για τους λόγους που αναφέρονται στο Angelopedia.

“Την Τρίτη το βράδυ, επικοινώνησαν μαζί μου οι διοργανωτές και μου είπαν ότι έχει πρόβλημα ένα κοντινό συγγενικό πρόσωπο της Θεοδώρας, θα κάνει κάποια εγχείρηση κλπ και η κοπέλα είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και θα γυρίσει” ανέφερε. “Έχει γυρίσει για προσωπικούς λόγους” εξήγησε ο κ. Πρεβελάκης.

Η Θεοδώρα Ντανιέλα ΝτεΜοραις Μουσχούρη, είχε μείνει στην Κίνα 2-3 μέρες περίπου. Όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, ταξίδεψε μόνης της. “Ποτέ δεν πηγαίνει κάποιος μαζί με τις κοπέλες, γιατί είναι ένας μήνας παραμονής και οι ανάγκες τις διοργάνωσης είναι τέτοιες, οι κοπέλες έχουν πολύ σφιχτό πρόγραμμα” πρόσθεσε ο κ. Πρεβελάκης. Δεδομένου ότι ο διαγωνισμός θα γίνει 19 Δεκέμβρη, δεν υπήρχε χρόνος για αντικατάσταση της.