CELEBRITIES

Αποστόλης Τότσικας: Μιλάει πρώτη φορά για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της Ρούλας Ρέβη

Ότι ο Αποστόλης Τότσικας είναι ο πιο σέξι μπαμπάς στην Ελλάδα το έχουμε ήδη δηλώσει πριν καιρό, αυτή τη φορά όμως ο ηθοποιός αποδεικνύει ότι είναι και ο πιο ευαίσθητος.

Στο People Magazine που κυκλοφόρησε την Κυριακή αποκάλυψε τι σκεφτόταν τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν η γυναίκα του αντιμετώπισε προβλήματα με την εγκυμοσύνη της. «Δεν σου κρύβω πως είχα μια μικρή αγωνία να πάνε όλα καλά, ήταν 7 μηνών όταν γεννήθηκαν, αρκετά νωρίς, και θέλαμε να βεβαιωθούμε πως είναι όλα εντάξει. Όμως, είχα πάντα μια πολύ θετική στάση απέναντι σε ότι και να συνέβη πριν γεννηθούν, όσα πέρασε η Ρούλα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ήμουν πολύ σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά».

Ο Αποστόλης φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της συνέντευξης από την γυναίκα του και φυσικά το αποτέλεσμα ήταν γλυκό και συγκινητικό.

«Λειτουργώ πολύ με το ένστικτο, ειδικά όταν οραματίζομαι έντονα κάτι. Αν νιώθω πως κάτι θα γίνει, πως κάτι έρχεται, ποτέ δεν με προδίδει αυτή η διαίσθηση. Με τα μωρά μας ήταν κάτι που το είχα πολύ έντονο στο μυαλό και στην ψυχή μου» εξηγεί για την δύσκολη στιγμή που έζησε η γυναίκα του όταν έπαθε αποκόλληση στον 7ο μήνα. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Ρούλας Ρέβη, πριν 3 μήνες στο instagram σχετικά με την εγκυμοσύνη της, το σημαντικό είναι όμως ότι τώρα έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα και ζουν ευτυχισμένοι με τα παιδιά τους.