CELEBRITIES

Χώρισαν Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια;

Πάει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που μάθαμε κάποιο νέο για τη σχέση Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ζέτας Μακρυπούλια. Η αλήθεια είναι πως τόσο καιρό έχουμε ακούσει/ διαβάσει/ δει τα χίλια μύρια γύρω από το πώς ζουν τον έρωτά τους, αν παντρεύονται, αν περιμένουν παιδί και φυσικά ότι χωρίζουν.

Όπως διαβάζουμε στο Down Town που κυκλοφορεί, το ζευγάρι έχει πάψει να κρέμεται στα περίπτερα από το τέλος του 2014, όταν επέλεξε να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Φέτος κλείνουν έξι χρόνια μαζί και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι ανύπαρκτες. Αυτό που πραγματικά συμβαίνει όμως, είναι ότι απλά ετοιμάζουν τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα.

Ο Μιχάλης μεταθέτει την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου για τον Οκτώβριο, ενώ η Ζέτα ξεκινάει γυρίσματα τον Σεπτέμβριο για το νέο σίριαλ του Θοδωρή Πετρόπουλου στον ΑΝΤ1. Αποφάσισαν από κοινού να πάψουν να εμφανίζονται μαζί προκειμένου “να αποσυμπιέσουν την εικόνα τους”. Ένας πολύ κοντινός άνθρωπος του Μιχάλη Χατζηγιάννη που μίλησε στο Down Town δηλώνει “Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν χωρίσει ούτε μια μέρα. Αυτό να γράψεις. Είναι μαζί περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Οι οικονομικές και νομικά δύσκολες υποθέσεις του Μιχάλη τους έφεραν ακόμα πιο κοντά. Απλώς δε θέλουν πια η προσωπική τους ζωή να βρίσκεται κρεμασμένη στα περίπτερα. Είναι δεμένοι, είναι αγαπημένοι, ζουν ήρεμα, προστατεύει ο ένας τον άλλον”.