WOMEN TODAY

H Baddie Winkle είναι η (προ)γιαγιά που όλες θα θέλαμε

Πάει ένας χρόνος και κάτι που έχασα τη μία από τις δύο γιαγιάδες μου. Την πιο κοντινή, αυτή που με μεγάλωσε και έμενε στην ίδια πολυκατοικία με μας. Πάντα μου έλεγε ότι της αρέσουν τα χρωματιστά μαλλιά μου - όχι τόσο τα piercings, και - ειδικά τον τελευταίο καιρό - μπέρδευε τα όνειρα με την πραγματικότητα, γεγονός που είχε πλάκα, ορισμένες φορές.

Όσο ευφάνταστες κι αν ήταν οι ιστορίες που έφτιαχνε το μυαλό της όμως, σίγουρα δεν έφτανε σε τρέλα την πιο αξιαγάπητη γιαγιά του διαδικτύου, τη Baddie Winkle. H Baddie, ή αλλιώς Helen Ruth Van Winkle, γεννήθηκε το 1928 στο Kentucky των ΗΠΑ. Σε περίπτωση που δεν είσαι καλή στα μαθηματικά, ή το κομπιουτεράκι δε βρίσκεται σε ακτίνα που να φτάνουν τα δάχτυλά σου, να σου πω πως η Baddie είναι σήμερα 87 χρονών (και κάτι ψιλά) και δε χαίρει απλώς άκρας υγείας, αλλά έχει και 1.5εκ ακόλουθους στο προφίλ της στο Instagram. Αν τα αγγλικά ήταν η μητρική μου θα έλεγα ”fancy huh?”. Αλλά και τώρα που δεν είναι, πάλι το ίδιο θα πω.

it's true

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @baddiewinkle στις

 

Η Baddie είναι ο ορισμός του fancy. Mια περιήγηση στον λογαριασμό της θα σε πείσει. Όχι απλά ήταν καλεσμένη στα Mtv Vma Awards, αλλά έχει και τους πιο διάσημους φίλους, αφού μαζί της φωτογραφίζονται celebrities όπως η Gwen Stefani, η Miley Cyrus και η Nicole Richie. Η αλήθεια είναι πως δε θα μου έκανε εντύπωση αν δεν ήταν η Baddie εκείνη που ζήτησε να φωτογραφηθούν παρέα.

TURN EM UP WITH @mileycyrus

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης @baddiewinkle στις

 

Η πρώτη της φωτογραφία στο Instagram ανέβηκε τον Απρίλιο του 2014, με βοήθεια από τη δισέγγονή της (και τωρινή της manager), Kennedy Lewis, της οποίας τα ρούχα και φοράει στην εικόνα αυτή.

Peace and Love

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @baddiewinkle στις

Ενάμιση χρόνο μετά, κι αφού την ακολούθησαν ονόματα όπως η Rihanna, η Βaddie φιγουράρει παντού, έχει πάει ως καλεσμένη στο ”The Today Show” και έχει υπάρξει το πρόσωπο στις καμπάνιες πολλών αμερικάνικων εταιρειών ένδυσης. Η πιο σούπερ γιαγιά του κόσμου φυσικά κι έχει γίνει άπειρες φορές viral εξαιτίας των εκκεντρικών ρούχων που φοράει, των μηνυμάτων που περνάει, αλλά και της αγάπης της για τη μαριχουάνα και τις θεραπευτικές της ιδιότητες – παρόλο που στην πραγματικότητα δεν την καπνίζει. 

 

Δεν ξέρω πώς να είμαι σέξι. Υποθέτω πως απλά γεννήθηκα σέξι.

Παραδέχεται πως η μεγαλύτερη ”διάσημη” αδυναμία της είναι ο Drake και αυτό που θα ήθελε να πετύχει μέσω της δημοτικότητάς της, είναι να αποτελέσει παράδειγμα για τους μεγαλύτερους ανθρώπους, ώστε να μην κάθονται όλη μέρα στον καναπέ τους και να σηκωθούν να κάνουν περισσότερα πράγματα.

runnin through the 6 with my woes

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης @baddiewinkle στις

drake would never treat me like this?!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @baddiewinkle στις

selfieee!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @baddiewinkle στις

it's my 87th birthday bishhhhh

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @baddiewinkle στις

 

Στο λογαριασμό της θα βρεις εκατοντάδες λόγους που θα σε κάνουν να θες να ζήσεις περισσότερο. Θα ζηλέψεις την τρέλα της και την αγάπη της για τη ζωή. Το σαρκαστικό της χιούμορ και όλες τις ‘κουλαμάρες’ που δεν είναι αυτό που θα λέγαμε ”κατάλληλες για την ηλικία της”, αλλά είναι ακριβώς αυτό που την κάνει μοναδική. Baddie, αν ποτέ έρθεις στην Ελλάδα, υπάρχει ένα κενό διαμέρισμα ακριβώς δίπλα από αυτό που μένω, και σίγουρα δεν υπάρχει καταλληλότερη ένοικος – τώρα πια – εκτός από σένα.