CELEBRITIES

Oι πιο ωραίοι άντρες του τελικού Champions League

Ας το δούμε ψύχραιμα το θέμα. Το Σάββατο 28/5, θες, δεν θες θα ζήσεις την εμπειρία του τελικού στο φετινό Champions League. Κάπου κοντά στις 8 το βράδυ, θα αρχίσει να χτυπά το κουδούνι και αν είσαι τυχερή, έως τις 21.45 που θα γίνει η σέντρα του ματς Real Madrid-Atlético Madrid θα δεις τον καναπέ σου να γεμίζει από την παρέα του φίλου σου. Αν είσαι άτυχη, θα γίνει κανονική κατάληψη στο χώρο σου.

της Ανδρονίκης Μπάκουλη

Στοιχηματίζω πως έχει σκεφτεί ήδη πού αλλού μπορείς να περάσεις αυτό το σαββατόβραδο. Θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι… καλά θα κάνεις να μην το κουνήσεις ρούπι. Δεν σε ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο; Μην είναι τόσο σίγουρη. Άρχισε λίγο τα scroll down και θα διαπιστώσεις ότι πάντα υπάρχει ένας λόγος να παρακολουθήσεις έναν αγώνα. Κάποιες φορές υπάρχουν και 13. Τόσους σου προσφέρει η μια φιναλίστ, γνωστή και ως “βασίλισσα”. Η λίστα ξεκινά με τον προπονητή της, Zinedine Zidane.

Στα 43 του μπήκε στη λίστα με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές, μολονότι… έχει εγκαταλείψει αυτήν την καριέρα από το 2006. Στο θέμα μας, όμως τα κέρδη του από τον Απρίλιο του 2015 έως τον Απρίλιο του 2016 εκτιμήθηκαν στα 46 εκατομμύρια δολάρια, χάρη στις εταιρίες που τον πληρώνουν επί χρόνια για να διαφημίζει τα προϊόντα τους.Σε αυτό το ποσό, προσθέστε τα 5.8 εκατ. δολ. που αναγράφονται στο συμβόλαιο του με τη Real Madrid.

Έχει πλήθος επενδύσεων, “γεμάτο” Ε9, αλυσίδα εστιατορίων (Fat Zidane Burger) στο Παρίσι, μια ομάδα ποδοσφαίρου στη Marseille (Marseille Angels), τη δική του vodka (Pure Wonderzidane) και το δικό του άρωμα (With Love from Zidane). Έχει και τη δική του σειρά με ρούχα (Zinedine Zidane Seduction). Παράλληλα, βέβαια προμοτάρει και άλλες εταιρίες που τον πληρώνουν αδρά, γιατί “πουλάει”.

Ήταν το πρώτο ανδρικό μοντέλο που χρησιμοποίησε ο γαλλικός οίκος Christian Dior, για κάποιο από τα προϊόντα του. Ήταν το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας για το άρωμα Eau Sauvage, το πιο δημοφιλές της εταιρίας.

 

H Αdidas τον είχε προλάβει ήδη. Η σχέση της με τον Γάλλο κρατά μέχρι και σήμερα.

 

Η Volvic, brand μεταλλικού νερού από τη Γαλλία, τον πλήρωσε για σειρά διαφημιστικών σποτ. Το πρώτο ήταν αυτό του 2006.

 

To 2010 επελέγη από τη Louis Vuitton, μαζί με δυο θρύλους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τον Pelé και τον Maradona για την καμπάνια Core Values. Ο γαλλικός οίκος θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκμεταλλευτεί τη μανία που αφορούσε τη μεγαλύτερη διοργάνωση του σπορ, το World Cup που επρόκειτο να ξεκινήσει στις 11/6.

Τη φωτογράφιση ανέλαβε η Annie Leibovitz και έγινε στο Café Maravillas της Μαδρίτης. Στο φόντο υπήρχε η αποσκευή του Zidane, με τα αρχικά του (ΖΖ), στο πλαίσιο της πρόσφατης τότε σειράς Mon Monogram.

Η Orange Telecom επίσης, ανήκει στους εργοδότες του, την τελευταία δεκαετία. Το πρώτο προϊόν ήταν αυτό.

 

Ιδού και τα making of της διαφήμισης που θα δούμε στο Euro2016

 

Η Lego ενδιαφέρθηκε να τον… δοκιμάσει, όταν ήταν ακόμα παίκτης και εν τέλει προστέθηκε στη λίστα αυτών που έμειναν κοντά του για χρόνια.

 

Κάτι αντίστοιχο ίσχυσε και για τη Visa

 

Όταν εν τω μεταξύ, η ισπανική εταιρία ένδυσης Mango αναζητούσε τον πρωταγωνιστή για την καμπάνια SS15 (βλ. κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015) ο “Zizou” ήταν εκεί να ικανοποιήσει και αυτήν την απαίτηση.

Στις 4 Ιανουαρίου του 2016, η Real Madrid ανακοίνωσε την απομάκρυνση του προπονητή της Rafael Benitez. Στο ίδιο δελτίο Τύπου ανέφερε ότι δεν χρειάστηκε να ψάξει ιδιαίτερα για τον αντικαταστάτη του. Απλά, προώθησε μια θέση τον Zidane που ήταν βοηθός προπονητή.

Έκτοτε, παρατηρήθηκαν κάτι θεματάκια με τα παντελόνια που φορούσε στους αγώνες. Μια ξηλωνόταν η ραφή στο καβάλο, μια σχιζόταν όλο το μπατζάκι. Με τα πολλά, αποφάσισε να κάνει κάτι.

 

“Όχι, δεν θα αλλάξω ράφτη. Αυτό που θα κάνω είναι να φορώ μεγαλύτερο νούμερο”! Έκτοτε “κοπανιέται” με την ησυχία του.

ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ

Όπως πιθανόν να διαπίστωσες, ο Γάλλος (που μεταξύ μας ανήκει μεταξύ των καλύτερων που έχουν ασχοληθεί ποτέ με το σπορ) ικανοποιεί όλα τα γούστα. Εξ ου και τον πληρώνουν διαφόρων τύπων εταιρίες, για να προωθεί τα προϊόντα τους. Ας πούμε ότι απέκτησε ένα ενδιαφέρον -ξαφνικά- για τον τελικό. Αλλά παραμένεις διστακτική, στην προοπτική να “φας” δυο ώρες από τη ζωή σου, ακούγοντας βαρύγδουπες και ακατανόητες φράσεις να βγαίνουν από τα στόματα των… καλεσμένων σου. Μη σκας. Απλά, συνέχισε το scroll down.

Raphaël Varane

Ηλικία: 23

Ύψος: 1.91

Εθνικότητα: Γάλλος

Sergio Ramos

 

Hλικία: 30

Ύψος: 1.83

Εθνικότητα: Ισπανός

Νacho

 

Hλικία: 26

Ύψος: 1.79

Εθνικότητα: Ισπανική

Christiano Ronaldo

 

Hλικία: 31

Ύψος: 1.85

Εθνικότητα: Πορτογάλος

Κarim Benzema

 

Hλικία: 28

Ύψος: 1.87

Εθνικότητα: Γάλλος

James Rodriguez

 

Hλικία: 24

Ύψος: 1.80

Εθνικότητα: Κολομβιανός

Gareth Bale

 

Hλικία: 26

Ύψος: 1.83

Εθνικότητα: Άγγλος

Marcelo

Hλικία:  27

Ύψος: 1.74

Εθνικότητα: Bραζιλιάνος

Κiko Casilla

 

Hλικία: 29

Ύψος: 1.91

Εθνικότητα: Iσπανός

Álvaro Arbeloa

 

Hλικία: 33

Ύψος: 1.84

Εθνικότητα: Ισπανός

Jesé

 

Hλικία: 23

Ύψος: 1.78

Εθνικότητα: Ισπανός

Isco

 

Hλικία: 24

Ύψος: 1.76

Εθνικότητα: Ισπανός

Εξακολουθείς να νιώθεις το αίσθημα του ανολοκλήρωτου; Μην άγχεσαι. Σου έχω και συνέχεια. Θα χρειαστεί όμως, να περιμένεις λίγες ώρες πριν δεις τι υπάρχει και στο ρόστερ της Atlético Madrid. Εάν μετά και αυτήν την παρουσίαση συνεχίζεις να αντιστέκεσαι στην ιδέα να μείνεις σπίτι, τότε… κάν’το! Εσύ θα χάσεις.