CELEBRITIES

Ποιος ξύρισε τον Γιώργο Παπανδρέου;

Είναι κάποια πράγματα στη ζωή που τα έχεις δεδομένα. Η γη γυρίζει, ο Γιάννης Πάριος θα ''τραβάει'' το πια στο ''καιρός να κάνω κάτι π-ι-α κι εγώ'', η ήλιος θα βγαίνει από την ανατολή, το μαύρο θα μικραίνει την περιφέρεια και το σιχτίρ θα πηγαίνει σετ με το άι. Κάπως έτσι ένιωθα και για το μουστάκι του Γιώργου Παπανδρέου μέχρι τα μάτια μου να δουν αυτό:

Πού πήγε το μουστάκι Γιώργο μου; Τι συνέβη; Να τον έβαλε η Άντα; Να ήθελε μία ανανέωση; Να έγινε κάποιο λάθος στο τριμάρισμα και να χρειάστηκε να το πάρει όλο; Όποια κι αν είναι η απάντηση το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο. Ο Γιώργος δεν έχει πια μουστάκι.

Ένα πλήγμα μεγάλο. Τον βλέπω και τον ξαναβλέπω. Ένας άλλος άνθρωπος, ένας άλλος Γιώργος. Έφυγε η γραμμή από γάλα από το άνω χείλος και χάθηκε η γοητεία.

 

Και κάπου εδώ θα αφήσω ένα ερώτημα. Με ή χωρίς μουστάκι; Πώς είναι καλύτεροι; Αν τους έχεις συνηθίσει με μουστάκι μετά ο ξερότοπος σου κακοφαίνεται. Άσε που είναι αγνώριστοι. Να περάσει από δίπλα μου ο Adrien Brody άνευ και να μην πω ούτε καλησπέρα.

13 διάσημα κεφάλια είχαν κι έχασαν το μουστάκι τους. Ποια εκδοχή τους είναι αγαπημένη σου;

Michael Fassbender

 

Michael Douglas

 

Antonio Banderas

 

Ben Affleck

 

Adrien Brody

 

Nicolas Cage

 

Freddie Mercury

 

Sam Elliot

 

Michael Cera

 

Burt Reynolds

 

Dr. Phil

 

Tom Selleck

 

Russell Brand