Χρωμοπαγίδα: Τα βλέπω όλα μπεζ

Το μπεζ είναι ένα χρώμα κλασικό​ και σχεδόν μοναδικό στο χρωματικό φάσμα, μιας και μπορεί κάποιες φορές να είναι ψυχρό και άλλες θερμό χρώμα, ανάλογα με τα χρώματα που το πλαισιώνουν​.

Προσωπικά είναι πολύ αγαπημένο​​​ μου χρώμα καθώς μπορεί να ταιριάξει με όλα και δε φεύγει ποτέ από τη μόδα. Θα το συναντήσεις σε​ πολλούς και ​διάφορους τόνους, αλλά παρατήρησε ότι μπεζ με μπεζ διαφέρει και αυτό γιατί το κάθε χρώμα έχει βάση από κίτρινο, ροζ, πράσινο, γκρι οπότε ποτέ δε μπορεί να είναι ίδιο. Για το λόγο αυτό αν θες να​ το​ ταιριάξεις με κάποιο άλλο χρώμα, καλό θα είναι να το έχεις μαζί σου ή να πάρεις ένα δείγμα μπεζ γιατί μπορεί πολύ απλά να καταλήξει σε μεγάλη καταστροφή. ​

Οι περισσότεροι το χαρακτηρίζουν ουδέτερο χρώμα και το ​​χρησιμοποιούν ​ως βάση ή ως φόντο, όμως η μαγεία του είναι πώς αν το συνδυάσεις σωστά είναι ένα πολύ ισχυρό χρώμα καθώς μπορεί να δημιουργήσει πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Το μπεζ​ ​είναι χρώμα που προέρχεται από τη φύση γι’ αυτό και ταιριάζει απόλυτα με όλες της γήινες αποχρώσεις. Ένας κλασικός και φινετσάτος συνδυασμός είναι με το λευκό, το οποίο αν το δεις φορεμένο αποπνέει σεβασμό,​ ​απλότητα και κλάση​. Είναι ένα χρώμα που πάει πολύ με καφέ και μαύρο, ακόμα και με έντονα χρώματα όπως ​χρυσό, μοβ, μπλε, πορτοκαλί, φούξια, κόκκινο, πράσινο.

Στη διακόσμηση του σπιτιού είναι ότι πιο ασφαλές, έχει τη δυνατότητα να φέρει την ισορροπία στο χώρο και να δημιουργήσει ένα ήρεμο περιβάλλον. 

Παρακάτω θα βρεις τα κομμάτια της αγοράς που μας άρεσαν και θα αρέσουν και σε σένα, γιατί είναι σε όλες τις αποχρώσεις του μπεζ, για όλα τα στιλ, όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες.

 

Φόρεμα μακρύ Asos 63,98€

 

Μανό Nails Inc 11,37€

 

Φωτιστικό  Domestic 150€

 

​Ζακέτα μακριά  Asos 71€

 

Δαχτυλίδι Eleanna Katsira 10,50€

 

Φλατ παπούτσια Dune 106,64€

 

Φόρεμα κοντό Mango 63,97€

 

Μαξιλάρι Vivaraise 43€

 

Μποτάκια  Pierre Hardy 202€

 

Παντελόνι  κλασσική γραμμή River Usland 49,76€

 

Τσάντα ώμου  DKNY 245€ 

 

Στέκα για τα μαλλιά Baby Gliter 12€

 

Κάπα Asos 35,55€

 

 Εσώρουχο Cosabella  28,90€

 

Ολόσωμο κορμάκι Magic slim body 38,39€

 

Καρότσι μωρού και κάθισμα αυτοκινήτου Peg Perego

 

Γυαλιά ηλίου RayBan

 

 Βραχιόλι Folli Follie 155€