ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε μαγιό και καφτάνι από τη Gottex!

Τα μαγιό Gottex είναι η νέα μας αδυναμία, ειδικά τώρα που μας χαρίζουν δύο από τα υπέροχα ολόσωμα σχέδια της εταιρείας, αλλά και ένα mini caftan σε μοναδικό print. Tα ολόσωμα μαγιό είναι σε νούμερο 40 και το mini caftan σε Small.

 

Για να αποκτήσεις ένα από τα τρία δώρα της Gottex, πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας με όσο περισσότερους τρόπους μπορείς.

 

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 3 Ιουνίου και οι νικήτριες θα ενημερωθούν προσωπικά.

 

Gottex Cruise Collection 2015

Η Gottex, σύμβολο αιώνιας θηλυκότητας, προτείνει σχέδια που κολακεύουν το σώμα, έχουν φινέτσα και σίγουρα απογειώνουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση!

H συλλογή για το καλοκαίρι 2015, χωρίζεται σε 4 διαφορετικές εμπνευσμένες ιστορίες!

Rainbow Mix – μια δροσερή βουτιά στα χρώματα του ουράνιου τόξου σε συνδυασμό με πινελιές λευκού και μαύρου που δημιουργούν έναν εντυπωσιακό, φρέσκο σχεδιασμό στον κόσμο των prints.

Where the wild things are – τα animal prints αποτελούσαν ανέκαθεν ένα main trend για την κολεξιόν της Gottex. Φέτος, etnic στοιχεία συνδυάζονται πρωτοποριακά με φτερά παγωνιού και δημιουργούν μια νέα, ολοκληρωτικά νέα οπτική.

Jewels of the sea –   η συλλογή αυτή εμπνέεται από τον μαγικό κόσμο του βυθού και τις αντανακλάσεις του νερού με κοράλλια, κοχύλια, πέρλες και κρύσταλλα για ένα chic και εντυπωσιακό look.

Enchanted bloom – εμπνευσμένη από ανθισμένα λουλούδια και σε συνδυασμό με μια πρωτοποριακή τεχνική που δίνει 3D printed εφέ πάνω στα μοτίβα, η συλλογή αυτή δημιουργεί ένα look με θηλυκή και ρομαντική διάθεση.

Και επειδή η εφαρμογή είναι το παν στο μαγιό, η καινοτομία Contour της Gottex εξασφαλίζει εντυπωσιακό κράτημα, δίνοντας την αίσθηση του μικρότερου μεγέθους που πολλοί θα ζήλευαν.