ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κάνε δική σου μια εκπληκτική φωτογραφική μηχανή SONY HX90

Υπάρχουν απλές ψηφιακές μηχανές και ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ψηφιακές μηχανές, όπως η Sony HΧ90 την οποία έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις μπαίνοντας στον διαγωνισμό μας.

Πρόκειται για την μικρότερη φωτογραφική μηχανή στον κόσμο, η οποία πραγματικά εγγυάται ότι από αυτά τα Χριστούγεννα και μετά θα βγάζεις τις καλύτερες φωτογραφίες από ποτέ. Περιλαμβάνει φακό με οπτικό ζουμ 30x που αναπτύχθηκε από τη Sony σε συνεργασία με την θρυλική εταιρεία ZEISS®, ευκρινές πτυσσόμενο εικονοσκόπιο OLED Tru-Finder™ και άλλα χαρακτηριστικά που επεκτείνουν τις δυνατότητες λήψης πλήρους εύρους.

 

Είναι πραγματικά εκπληκτική από κάθε άποψη και τώρα μπορείς να την κάνεις δική σου. Μπες στον διαγωνισμό με όσους περισσότερους τρόπους μπορείς.

 

Να ξέρεις, ότι μόλις την πιάσεις στα χέρια σου, θα εντυπωσιαστείς με το πόσο εύκολα μπορείς να τη χειριστείς. Αποκτάς άμεσα τον έλεγχο των λειτουργιών και η διαχείρισή τους γίνεται πανεύκολη με πραγματικά απλούστατο χειρισμό.

Τη ρυθμίζεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σου. Έχει επτά προσαρμόσιμα κουμπιά/πλήκτρα: κουμπί λειτουργιών στο οποίο μπορούν να αντιστοιχιστούν έως και 12 λειτουργίες που χρησιμοποιείς συχνά, καθώς και έξι κουμπιά/πλήκτρα, σε καθένα από τα οποία  αντιστοιχεί μία λειτουργία.

Επίσης, η οθόνη LCD που διαθέτει, έχει ευελιξία ανάκλησης προς τα επάνω έως και 180 μοίρες, για ευκολότερο, πιο άνετο καδράρισμα, ειδικά πριν από τη λήψη από χαμηλή θέση.

Αν λατρεύεις τα ταξίδια, τότε να είσαι σίγουρη ότι είναι η ιδανική παρέα! Το ενσωματωμένο GPS προσθέτει γεωγραφικές ετικέτες στις φωτογραφίες και τις ταινίες, ώστε να μπορείς αργότερα να ακολουθείς στον χάρτη τα μέρη όπου τις τράβηξες, χρησιμοποιώντας το λογισμικό PlayMemories Home της Sony σε υπολογιστή.

 

Είναι εύκολο να ελέγχεις τη μηχανή από μακριά και να μοιράζεσαι βίντεο και φωτογραφίες, χάρη στη συνδεσιμότητα Wi-Fi® με iOS και Android™ smartphone. Εκτός από την υποστήριξη Wi-Fi® για τη σύνδεση με smartphone, η τεχνολογία NFC (Επικοινωνία κοντινού πεδίου) παρέχει “σύνδεση με ένα άγγιγμα” σε συμβατά Android™ smartphone και tablet.

Απλά άγγιξε τις συσκευές μεταξύ τους κι αυτές θα συνδεθούν, χωρίς να χρειάζονται πολύπλοκες ρυθμίσεις.

Τέλος, μπορείς να παίξεις διασκεδάζοντας ακόμα περισσότερο, με τη λήψη εφαρμογών PlayMemories Camera που κάνουν τη μηχανή και τις εικόνες σου πιο λειτουργικές, δημιουργικές και διασκεδαστικές.