ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε 1 σετ παραλίας από τα Public.gr

Υπολογιστές, κινητά, τηλεοράσεις, games, βιβλία, ταινίες, χαρτικά. Η αλήθεια είναι ότι στα Public.gr μπορείς να βρεις τα πάντα, γιατί όχι και όσα χρειάζεσαι για την παραλία; Έτσι και εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και είπαμε να σου κάνουμε δώρο ένα "σετάκι" που θα δώσει στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις άλλο αέρα.

Αν θες μια μια υπέροχη τσάντα Terra Nation TANEKOPU αξίας 74.89 ευρώ και μια πετσέτα παραλίας Terra Nation ONEMOE αξίας 39.90 ευρώ, μπες στον διαγωνισμό! Γιορτάζουμε τον ένα χρόνο ζωής μας και σου δίνουμε αυτά τα σούπερ δώρα!

Η τσάντα είναι πολύ πρακτική και κομψή. Διαθέτει πολλές χρήσιμες θήκες και είναι αδιάβροχη! Η πετσέτα, είναι πολύ απορροφητική, κατασκευασμένη από βαμβάκι πρώτης ποιότητας και με αντιβακτηριδιακή επεξεργασία που εμποδίζει την ανάπτυξη κακοσμίας.

Συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι τις 30 Ιουλίου. Η νικήτρια θα ενημερωθεί στις 31 Ιουλίου.

Μπες στον διαγωνισμό με όσους περισσότερους τρόπους μπορείς

Διαβάστε τους όρους χρήσης εδώ. Τα Public ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν ορισμένα από τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό για την αποστολή σε αυτούς ενημερωτικού/διαφημιστικού υλικού. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί εγγράφως στη διεύθυνση της εταιρείας RETAIL WORLD Α.Ε. (Ερμού 25, Νέα Κηφισιά, Τ.Κ.14564, Αττική)  και να ασκήσει τα δικαιώματά του ενημέρωσης, πρόσβασης στο αρχείο προσωπικών δεδομένων και μεταβολής/διαγραφής των ανωτέρω στοιχείων κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στα άρθρα 11-13 του ν. 2472/97 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.