ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Cavewoman”

Σε στέλνουμε θέατρο αυτή τη φορά να περάσεις καλά, να γελάσεις και να ξεχάσεις τα προβλήματα σου. Να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις με την "Cavewoman"!

H παράσταση κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή, 13 Μαρτίου κι εμείς σας χαρίζουμε 10 διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο, 14 Μαρτίου, στις 21.15. Οι νικητές θα ενημερωθούν την Πέμπτη, 12 Μαρτίου.

Πάρε μέρος με όσους περισσότερους τρόπους μπορείς.

 

Πληροφορίες για την παράσταση:

Στο θέατρο Coronet μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε για 8 συνεχόμενα χρόνια η παράσταση ”Caveman” έρχεται από την Παρασκευή 13 Μαρτίου, η ”Cavewoman”, η γυναίκα των σπηλαίων, να … επαναφέρει τις ισορροπίες δίνοντας τη δική της απάντηση! Μια γυναικεία εκδοχή της μάχης των φύλων εξαιρετικά αστεία και μπριόζικη, μια ευχάριστη ματιά στις σχέσεις δυο τόσο διαφορετικών πλασμάτων, που καλούνται να μοιράσουν τον πλανήτη, την χώρα, την πόλη και το χειρότερο: το ίδιο τους το ΣΠΙΤΙ!

Στο ρόλο της Cavewoman η Σύλβια Δελικούρα σε μια one-woman παράσταση, όπου απελπισμένα προσπαθεί να λύσει τον γόρδιο δεσμό του γάμου και της… συμβίωσης. Ένα έργο που απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες. Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Οικονόμου.

Η Εύα περνάει τις τελευταίες ώρες πριν το γάμο της με τον Χαράλαμπο οπλισμένη με αρκετό θυμό. Το μόνο που του είπε ήταν ”φύγε” κι εκείνος…. έφυγε! Παράλληλα, προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της γιατί μόλις έχει μάθει ότι οι καλεσμένοι έχουν έρθει δυστυχώς μια ημέρα νωρίτερα και πρέπει να μπαλώσει… μια ευτυχισμένη σχέση!

 

Η ”Cavewoman” είναι έμπνευση της Emma Peirson –συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός θεάτρου από την Νότια Αφρική-, όπου αφού είδε την παράσταση ”Defending the Caveman” αποφάσισε να δώσει τη δική της, γυναικεία, απάντηση: Γιατί, εάν οι άνδρες ήταν όντως τόσο καλοί εραστές όπως νομίζουν, οι γυναίκες δεν θα είχαν χρόνο να φτιάξουν τα μαλλιά τους!

Η μεγαλύτερη δυσκολία αλλά και πρόκληση, ήταν τι να πρωτοσυμπεριλάβει μέσα στο κείμενο, γιατί η μάχη των φύλων είναι πολύπλευρη και με πολλές διαστάσεις…Έτσι, γεννήθηκε η ”Cavewoman”, άλλη μια επιτυχία που γνώρισε θερμή ανταπόκριση, όπου και αν παίχτηκε, κερδίζοντας δύο VITA Awards το 2000 και το 2002.

Μια βραδιά θεάτρου που μας αφήνει με το χαμόγελο στα χείλη και μια γαλήνη στην ψυχή, γιατί η Cavewoman, δε θα υπήρχε χωρίς τον Caveman και αντιστρόφως…

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Διασκευή – Κατερίνα Βρανά

Σκηνοθεσία – Γιώργος Οικονόμου

Βοηθός Σκηνοθέτη – Γιώργος Παπανδρέου

Στο ρόλο της Cavewoman, η Σύλβια Δελικούρα

ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ :

Παρασκευή : 21.15

Σάββατο : 21.15

Κυριακή : 20.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :

Γενική είσοδος : 15 ευρώ

Μειωμένο : 12 ευρώ (ισχύει για φοιτητές, ανέργους και άνω των 65)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 2 ώρες με διάλειμμα

Εισιτήρια για τις παραστάσεις του Coronet προπωλούνται :

Ταμείο Θεάτρου Coronet : Καθημερινά 09.00 – 21.00, Φρύνης 11 και Υμηττού Παγκράτι , Τηλ. 210 7012123, 210 7012511

www.viva.gr, 11876

Καταστήματα Public, www.public.gr

Παπασωτηρίου, Seven Spots, IANOS, RELOAD, MediaMarkt