ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε 10 Gel-Oil Aura Mirabilis με 2πλή χρήση: Καθαριστικό & Μάσκα με 99% φυτικά συστατικά!

Υπέροχη επιδερμίδα με τη δύναμη της φύσης: H Roger&Gallet παρουσιάζει την Aura Mirabilis, τη νέα φυτική φροντίδα προσώπου με 18 φαρμακευτικά βότανα και αποσταγμένα φυτά.

Μία μυστική συνταγή με ρίζες πολλούς αιώνες πριν έμελλε να είναι το αγαπημένο ελιξίριο ομορφιάς των Ευρωπαϊκών αυλών. Σήμερα, αυτή η συνταγή ξαναζωντανεύει  και αποτελεί έμπνευση για την νέα σειρά Aura Mirabilis της  Roger&Gallet, ένα τελετουργικό ομορφιάς από 4 μοναδικά προϊόντα που αποκαλύπτουν την αύρα μίας υπέροχης επιδερμίδας σε 4 βήματα.

Τα προϊόντα της φυτικής σειράς Aura Mirabilis είναι: το πολύτιμο Gel-Oil καθαριστικό και μάσκα, το Beauty Vinegar, o αντιγηραντικός ορός σε δύο φάσεις και η κρέμα προσώπου, τα οποία συνδυαστικά λειτουργούν δραστικά για ένα αναζωογονημένο και λαμπερό δέρμα.

 

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις το αρχαίο μυστικό της φυτικής περιποίησης για άψογη επιδερμίδας κάνοντας την αρχή από το πολύτιμο gel-oil καθαριστικό  και μάσκα της σειράς. Το Ladylike.gr σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις την αρχή με το gel-oil, ένα μείγμα από 18 αποσταγμένα φαρμακευτικά βότανα & έλαιο ηλιοτρόπιου που αφαιρεί το μακιγιάζ, αποτοξινώνει και χαρίζει ακαταμάχητη λάμψη στην επιδερμίδα.

 

Η διπλή του χρήση είναι αυτή που το κάνει μοναδικό κι αναντικατάστατο στην προσωπική σου ρουτίνα περιποίησης, ενώ παράλληλα έχει υπέροχο άρωμα και 99% συστατικά φυτικής προέλευσης! Πιο συγκεκριμένα λειτουργεί:

1. Ως ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Υφή gel που μεταμορφώνεται σε γαλάκτωμα σε επαφή με το νερό. Λειτουργεί ως καθαριστικό & ντεμακιγιάζ για εξυγίανση, αποτοξίνωση &  λάμψη της επιδερμίδας.

2. Ως ΜΑΣΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ και αποτοξίνωσης για 2 φορές την εβδομάδα.

Υφή gel που μεταμορφώνεται σε λάδι μετά από ελαφρύ μασάζ. Απλά εφαρμόστε παχύ στρώμα gel στην επιδερμίδα & ξεβγάλτε μετά από 10 λεπτά για επιδερμίδα απολαυστικά καθαρή, φρέσκια και αποτοξινωμένη.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και μπορεί να είσαι μία από τις 10 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Gel-Oil Καθαριστικό και Μάσκα.

Μία δοκιμή αρκεί για να συμπληρώσεις τη σειρά Aura Mirabilis, η νέα αγαπημένη τελετουργία για άψογη επιδερμίδα.

 

*Οι νικήτριες θα ενημερωθούν με mail μετά τη λήξη του διαγωνισμού