ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε 10 “Μαρτάκια” Dudette

Σε περίπτωση που δεν έχεις δει το ημερολόγιό σου ή δεν έχεις κυκλοφορήσει έξω για να δεις ότι το μπουφάν πλέον δεν είναι απαραίτητο, θα στο πούμε εμείς: O Φεβρουάριος αποχωρεί, ο Μάρτιος έρχεται και η αντίστροφη μέτρηση για την Άνοιξη έχει ξεκινήσει!

Αυτό σημαίνει ότι σιγά σιγά, θα αρχίσουμε να βλέπουμε ήλιο όλο και περισσότερο. Και τι πρέπει να κάνουμε γι’ αυτό; Μα φυσικά να βγάλουμε τις αντηλιακές μας, να έχουμε πάντα τα γυαλιά ηλίου μας και φυσικά να βάλουμε Μάρτη! Ναι ναι, το κλασικό αυτό βραχιολάκι που σύμφωνα με το μύθο μας προστατεύει από εγκαύματα και  σύμφωνα με εμάς, είναι μια καλή αφορμή να ανανεώσουμε τον καρπό μας και να βάλουμε λίγο χρώμα στις εμφανίσεις μας!

Αν δεν έχεις φτιάξει μόνη σου, μη στεναχωριέσαι καθόλου. Η Dudette είναι εδώ για εσένα. Δημιούργησε και φέτος ένα ιδιαίτερο ξεχωριστό Μαρτάκι που θα σου κάνει συντροφιά στο ποδαρικό στο νέο μήνα και την νέα εποχή του χρόνου.

Φέτος, κάνει την ανατροπή και δεν είναι από κλωστή! Απευθύνεται προσωπικά στον Μάρτη, γράφοντας του “Dear March, cath me if you can” και έχει παρέα του και ένα ματάκι για να διώχνει μακρυά την κακή ενέργεια.

Αν θέλεις να το κάνεις δικό σου και να στείλεις ένα γράμμα στον Μάρτη να σε… πιάσει, δεν έχεις παρά να μπεις στον διαγωνισμό! Αν είσαι τυχερή, θα δεις το όνομα σου στο Facebook του Ladylike την 1η Μαρτίου και θα παραλάβεις το βραχιόλι σου από τα γραφεία μας.

Σε περίπτωση που ατυχήσεις, μην απογοητεύεσαι. Μπορείς να βρεις τα μαρτάκια της Dudette στα παρακάτω σημεία:

Pure Joy, Emi’s Cupcakes, Anamesa, Chroma Concept Store. Αν έχεις απορίες, ψάξε την Dudette!